Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Banner12-min
Banner8-min
shoujibanner
shoujibanner3
baths phone banner
shoujibanner4

Mengapa pembersih udara olansi

Mahu udara bersih di rumah anda? Pilih pembersih udara yang berkualiti yang berfungsi untuk menghilangkan zarah udara berbahaya seperti habuk, debunga dan bakteria, yang membolehkan anda menghirup udara yang sihat, bersih.
1.Air Purifier + Reka Bentuk Ionizer (2 dalam 1)
2. Kualiti: Top Rated Filter HEPA Menghasilkan udara bersih
3. PENGAMBILAN: Motor tersuai Jepun, tenang, menjimatkan tenaga
4.Quiet: 18dB ~ 55dB, tidak akan mengganggu tidur anda
5.Air Sensor Kualiti: Dari Shinyei Kaisha (Jepun)
6.SMALL BODY EFFECT, High CADR Rendah Bunyi, Pelbagai Pemurnian yang kuat, Sensor Inframerah Tepat, Kawalan Wifi, Operasi Manusia
7.Ce, CB, CQC, 3C, RoHS, ERP, Kelulusan SGS

OEM Air Purifier.

30+ tahun pengalaman pembuatan berasal dari ODM yang berkualiti tinggi dan pembersih udara OEM yang berkualiti tinggi.
Purifier Air Pintar.
Pembersih Air Pintar​​​​​​​
Pembersih udara pintar mudah digunakan, memberikan udara segar dan paling semula jadi, dan menghilangkan alergen terkuat. Pembersih Udara WiFi Pintar untuk Rumah.
PM1.0 Air Purifier.
Pembersih Udara PM1.0​​​​​​​
Pembersih udara PM1.0 memberi anda perlindungan terbaik terhadap keluli. Ingat bahawa semakin kecil partikelnya, semakin berbahaya juga.
PM 2.5 Air Purifier
Pembersih Udara PM2.5​​​​​​​
Penapis Udara PM2.5 untuk Perjalanan Pejabat Rumah Tangga, Pembersih Udara Peribadi USB Kecil dan Pembersih Udara untuk Perokok, Buang PM2.5, memberi anda perlindungan terbaik terhadap haba.
Air Purifier.
Pembersih udara kereta.
Pembersih udara kereta olansi mempunyai sistem penapisan udara yang kuat, cekap dan cepat bertindak. Usb Air Purifier, Penapis HEPA Kecekapan 3-dalam-1.
DESTOP AIR PURIFIER.
Pembersih udara desktop.
Pembersih udara desktop untuk pejabat anda dan ruang kecil yang lain menggunakan penapis HEPA, mempunyai pelbagai tetapan kelajuan, dan cukup kecil untuk dimuatkan pada ruang kerja anda.
Penyucian udara humidifier.
Penghambor Air Purifiers.
Humidifiers menambah kelembapan ke udara dan membantu untuk mengelakkan kekeringan yang boleh menyebabkan kerengsaan pada badan. Pembersih udara dan humidifier keseluruhan rumah.
Pembersih udara ion negatif
Pembersih udara
Dengan kemampuan terbukti untuk membunuh virus dan bakteri dan menyaring kontaminan, AMWAY OLANSI Water Purifier menyediakan sumber air terbaik ke rumah Anda.
pembersih udara kecil.
Pembersih udara kecil
Pembersih udara untuk rumah, memurnikan udara dan menjauhkan dari penarikan, operasi tenang, tidur nyaman, filter hepa efisiensi tinggi, hapus pm2.5
TVOC Air Purifier.
Pembersih Udara TVOC
Cara terbaik untuk mengurangkan tahap VOC dari rumah adalah melalui pengudaraan dan kawalan sumber. Apabila pilihan ini terhad, anda boleh menggunakan pembersih udara dengan teknologi kawalan gas dan bau yang aktif.
Hepa Air Purifier.
Pembersih Udara Hepa
Pembersih udara terbaik di pasaran adalah pembersih udara dengan penapis udara zarah kecekapan tinggi (HEPA). Kecekapan menghapuskan zarah dengan diameter kurang daripada 0.3 mikron adalah 99.97%.
pembersih udara rumah.
Pembersih udara rumah
Untuk membantu anda bernafas lebih selamat dan sihat di rumah, pilih Olansi Air Purifiers yang akan memastikan udara dalaman anda bersih. Pembersih udara rumah keseluruhan, boleh mengeluarkan habuk, bau, haiwan peliharaan, debunga di udara.
UVC Air Purifier.
Pembersih Udara UVC​​​​​​​
Pembersih udara ultraviolet adalah penggunaan ultraviolet gelombang pendek (cahaya UV-C) untuk mengaktifkan patogen dan mikroorganisma di udara, seperti acuan, bakteria dan virus.

Pengilang pembersih udara.

Olanssi menyediakan semua jenis produk penambahbaikan kualiti udara dalaman,
Tidak kira pejabat, rumah atau kenderaan, kami mempunyai penyelesaian yang terbaik.
Teknologi perlindungan alam sekitar generasi baru,
Pembersih udara profesional, yang dipilih oleh institusi dan organisasi utama

Mengenai Air Purifier.

Hari ini, kami menghabiskan 90% masa kami di dalam rumah. Menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), tahap pencemaran udara dalaman adalah 2-5 kali udara luar. Ini bermakna walaupun dalam ruang tertutup, pencemaran udara akan menyebabkan beban besar pada tubuh manusia. Gejala demam hay, alergi habuk atau alahan hama habuk boleh dikurangkan dengan ubat atau oleh penyelesaian alternatif seperti pembersih udara.

Udara berkualiti tinggi untuk pesakit alergi

Orang yang mempunyai alahan, terutamanya kualiti udara yang lemah. Tetapi begitu juga kanak-kanak, wanita hamil, orang tua, orang yang mempunyai penyakit jantung dan orang yang mempunyai penyakit pernafasan. Gejala biasa termasuk: keletihan, hidung gatal, bersin, air mata di mata, tekak gatal dan bengkak, batuk dan mengi, sesak dada, urticaria, ruam dan serangan asma.

Reaksi fizikal biasanya disebabkan oleh penyedutan debunga, debu, rambut haiwan, hama habuk atau bahan pencemar lain di udara. Gejala-gejala ini boleh dirawat oleh ubat-ubatan, dan terdapat banyak cara rawatan: dari semburan hidung dan titisan mata kepada semburan antihistamin atau asma.

Walau bagaimanapun, ubat-ubatan sering mempunyai kesan sampingan, sebab itulah disyorkan - bergantung kepada keterukan alergi - untuk menggunakan rawatan rumah dan alternatif dalaman, seperti pembersih udara, untuk mengurangkan masalah.

Meningkatkan kualiti hidup

Sebagai tambahan kepada terapi dadah, terdapat terapi keluarga seperti air halia pedas, vitamin C, semburan hidung saline, dan ubat homeopati. Untuk dalaman, terdapat satu lagi penyelesaian yang disyorkan yang disyorkan: Air Purifier. Pembersih udara adalah sejenis peranti untuk menghirup udara tercemar, dengan sistem penapisan untuk menapis zarah, debunga, alergen, bau dan sebatian organik yang tidak menentu di udara. Udara yang disucikan dibuang ke dalam bilik. Dengan bentuk penulen udara Stadler, anda dapat melihat peningkatan yang berkekalan dalam kualiti hidup anda dan akhirnya mula bernafas dengan mudah.

Kelebihan udara yang disucikan terbaik

 • Rasa kebahagiaan yang lebih baik- Mengeluarkan bahan pencemar dari udara, mengurangkan beban pada tubuh manusia - membawa kepada kebahagiaan yang lebih besar dalam kehidupan seharian.
 • Lebih kurang alergi- Dikurangkan atau dielakkan sepenuhnya - pesakit dengan asma atau alergi boleh bernafas dengan mudah.
 • Udara dalaman segar- Udara dalaman kelihatan lebih segar, bersih dan lebih menyenangkan untuk bernafas - udara segar untuk kehidupan yang sihat.
 • Menjadi aktif dan cekap- Kurangkan tanda-tanda keletihan dan ketidaksesuaian - meningkatkan kecekapan di tempat kerja dan dalam mengejar hobi.
 • Pembuangan Bau.- Bau dan bau memasak dari sumber lain boleh dikeluarkan dengan cepat dan berkesan.
 • Pernafasan percuma.- Pelepasan gejala penyakit pernafasan.

Perlindungan virus tambahan.

Pandemik koronavirus telah membuktikan sekali lagi bahawa kualiti udara sangat penting untuk kesihatan kita. Virus seperti SARS-COV-2 melampirkan zarah dan tinggal di udara untuk masa yang lama. Pembersih udara boleh membantu menapis pakej zarah virus di udara, dengan itu mengurangkan beban virus. Adalah sangat penting untuk mengubah penapis pembersih udara dengan kerap untuk mendapatkan prestasi penapisan yang terbaik. Walau bagaimanapun, pembersih udara tidak menyediakan perlindungan virus 100%. Peraturan umum seperti cuci tangan kerap atau jarak sosial masih mandatori, dan topeng masuk akal.

Apa yang ditapis dari udara?

 • Bakteria dan virus
 • Asap dan tembakau
 • Formaldehid
 • Ozon.
 • Tungau habuk
 • Bau busuk
 • Rambut haiwan
 • Debu
 • Sebatian organik yang tidak menentu (VOC)
 • Acuan
 • Debunga

4 petua untuk membeli pembersih udara

Saya tahu saiz bilik anda

Tidak setiap peranti sesuai untuk mana-mana saiz bilik, sebab itulah penting untuk mengetahui saiz bilik pembersih udara anda akan digunakan. Semakin besar bilik, semakin kuat peralatan anda perlu. Satu cara untuk menentukan bagaimana peranti yang berkuasa adalah dengan memerhatikan nilai CADR: Ini mewakili jumlah udara tulen yang dihasilkan. Jadi yang lebih besar bilik itu, semakin tinggi nilai CADR diperlukan. Ramai pengeluar juga menunjukkan nombor M2 yang sesuai.

2 Pilih teknologi kegemaran anda

Terdapat dua jenis teknologi yang berbeza untuk dipilih: penapis udara kecekapan tinggi dan penapis elektrostatik. Walaupun kedua-dua penapis ini boleh menapis zarah, virus, debunga, dan lain-lain di udara, perbezaan di antara mereka terletak di dalam cara mereka dikekalkan. Penapis HEPA perlu diganti dengan kerap, yang boleh dilakukan dengan cepat dan mudah dengan sedikit usaha. Penapis elektrostatik itu sendiri boleh dibersihkan, yang perlu dilakukan dengan kerap. Akibatnya, ia menghasilkan kurang sisa, tetapi ia memerlukan sedikit usaha.

Tiga. Adakah saya memerlukan penapis karbon yang diaktifkan?

Hanya penapis karbon diaktifkan boleh mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan dan gas di udara. Pembersih udara tanpa penapis karbon diaktifkan tidak dapat menghilangkan bau dan gas yang tidak menyenangkan di udara dengan pasti dan berkesan. Karbon yang lebih aktif dalam penapis, lebih berkesan ia boleh mengeluarkan bau dan gas di udara. Yang lebih berat Penapis karbon diaktifkan, karbon yang lebih aktif yang mengandungi, lebih banyak gas dan bau yang diserap.

Lihat tahap bunyi

Satu lagi penunjuk penting ialah tahap bunyi bising. Tiada siapa yang suka peralatan yang bising, terutamanya jika pembersih udara anda akan digunakan di ruang tamu atau bilik tidur, ia patut dilihat pada desibel yang akan dihasilkan. Adalah penting bahawa peranti beroperasi secara senyap-senyap pada tetapan yang rendah. Pembersih udara harus pada sepanjang masa, kerana ini adalah satu-satunya cara untuk membersihkan udara dengan berkesan. Jadi perkara yang paling penting ialah mereka beroperasi secara diam-diam dalam suasana yang rendah supaya mereka tidak mengganggu anda atau menghalang anda daripada tidur yang baik.
Mesin Air Hidrogen OEM
Purifier Air OEM.
Olansi water purifier manufacturer (21).jpg
Pengilang dan syarikat pembersih udara HEPA Top 10 Terbaik di Thailand untuk PM 25

Pengilang dan syarikat pembersih udara HEPA Top 10 teratas di Thailand untuk PM 25 dalam dunia memerangi pencemaran udara dan meningkatkan kualiti tertutup udara dalaman, pembersih udara berdiri sebagai penjaga yang penting. Di Thailand, di mana urbanisasi dan automasi biasanya mengakibatkan halangan premium udara,

READ MORE
2024-05-15
Air Purifier Factory.
Olansi china air purifier factory (1).jpg
Bagaimana untuk memilih pembersih udara mudah alih yang terbaik Filipina

Bagaimana untuk memilih pembersih pembersih udara mudah alih yang terbaik Faedah Philippinesthe yang merupakan alat penulen udara dapat membolehkan anda mengalami terlalu sukar untuk diabaikan. Ini boleh menyingkirkan habuk, asap, bau haiwan kesayangan, dander, virus, VOC, dan banyak bahan pencemar berbahaya di udara anda. Secara umumnya Spea.

READ MORE
2022-04-13
Air Purifier Factory.
Olansi Air Purifier Supplier (15).jpg
Pembersih udara mudah alih terbaik dengan Roda dan ulasan Humidifier untuk Pangsapuri

Penulen udara mudah alih yang terbaik dengan roda dan ulasan humidifier untuk apartmen telah ditemui bahawa ramai orang tidak tahu ia mungkin menggunakan pembersih udara dengan humidifiers bersama-sama. Ada juga yang percaya bahawa kedua-duanya menjalankan fungsi yang sama. Ini tidak benar dalam apa jua cara. Sekiranya anda benar-benar seriou

READ MORE
2022-03-14
Air Purifier Factory.
TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen