Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Cara Terbaik Untuk Keep China HEPA Air Purifiers Bekerja dengan berkesan

Cara Terbaik Untuk Keep China HEPA Air Purifiers Bekerja dengan berkesan

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-16      Asal:https://www.olansichina.com/

Cara Terbaik Untuk Keep China HEPA Air Purifiers Bekerja dengan berkesan

Cara Terbaik Untuk Keep China HEPA Air Purifiers Bekerja dengan berkesan

Apabila A.China Air Purifier.Ditambah ke rumah, ia membantu memastikan penghuni isi rumah berada dalam persekitaran yang paling sihat dan paling bersih mungkin. Jenis pembersih yang dipilih menentukan jenis alergen yang akan dihapuskan dari udara. Pembersih yang berbeza mempunyai fungsi yang berbeza. Ada yang boleh menghilangkan dander, debunga, debu, dan sebagainya. Lain-lain mampu mengendalikan spora ringan, bakteria, dan kuman.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (65)

Apabila seseorang mendapat pembersih udara olansi, yang paling kritikal adalah untuk memastikan bahawa pembersih berfungsi sebagaimana yang sepatutnya. Kebanyakan pembersih udara HEPA agak halus, dan mereka perlu dijaga dengan baik. Tanpa penjagaan yang terbaik, pembersih udara rumah mungkin tidak berfungsi dengan cara yang dikehendaki. Ini boleh menyebabkan kerosakan mudah dan hasil yang tidak diingini.


1. Penapis

Pembersih udara HEPA dan jenis pembersih lain mempunyai penapis dalam mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Walaupun mengubah penapis yang kerap mungkin kelihatan seperti perkara yang jelas, ramai orang tidak mengubah penapis pada masa yang sepatutnya. Apabila kotoran berkumpul di dalam penapis, penyumbatan boleh berlaku dan menyebabkan kerosakan. Juga, penapis kotor tidak dapat membersihkan udara dengan berkesan. Tiada nilai akan ditambah kepada alam sekitar.

Terdapat pembersih udara China yang menunjukkan apabila tiba masanya untuk menukar penapis. Yang lain perlu diperiksa secara manual.Hepa Air Purifiers.Datang dengan arahan yang boleh diikuti untuk memastikan pembersih tetap berfungsi dengan kapasiti yang terbaik.


2. Pembersihan

Selain menukar penapis, pembersih udara olansi perlu dibersihkan di permukaan dengan kerap, kotoran yang debu, kotoran, dan habuk adalah penting. Ini adalah perkara yang boleh menjejaskan pembersih udara rumah dan perlu dilakukan dengan kerap. Kain lembap sepatutnya cukup untuk melakukan pembersihan menyeluruh.


3. Vakum.

Walaupun ketika pembersih PM2.5 dipasang, vakum masih sangat penting. Jika tidak dikosongkan, bilik akan mempunyai terlalu banyak bahan pencemar, dan pembersih rumah akan mempunyai masa yang sukar untuk bekerja dengan baik. Ia membantu untuk menghapuskan bahan pencemar dari semua permukaan di dalam bilik. Ini menjadikannya lebih mudah bagi pembersih udara China untuk bekerja di peringkat optimum.


4. Pastikan Windows Ditutup

Apabila menggunakannyapembersih udara ion negatif, Pada satu ketika, anda masih perlu membuka tingkap dan membiarkan udara segar masuk. Walau bagaimanapun, pembersih udara tidak berfungsi dengan baik dengan tingkap terbuka. Apabila mereka perlu dibuka, lebih baik untuk mempunyai pembersih udara dimatikan. Ini kerana akan ada terlalu banyak udara yang mengalir masuk dan keluar dari bilik yang bersih boleh berfungsi dengan baik. Ia juga penting untuk menentukan kualiti udara di luar. Kadang-kadang membuka tingkap boleh menjejaskan kesucian persekitaran dalaman. Adalah penting untuk diingat bahawa udara luar mungkin mengandungi banyak alergen seperti debunga dan debu.

Pembekal Pembersih Air Olansi (17)

Pembersih udara Olansi harus digunakan mengikut keperluan di tangan. Apabila tidak digunakan, lebih baik untuk mempunyai pembersih yang dimatikan untuk memelihara kehidupan dan elektriknya. Olansi mengeluarkan beberapa pembersih udara yang paling berharga untuk menangani udara dalaman yang tercemar.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen