Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » OLANSI Whole House Air Purifier dengan Penapis HEPA dan Cahaya UV untuk kegunaan rumah

OLANSI Whole House Air Purifier dengan Penapis HEPA dan Cahaya UV untuk kegunaan rumah

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2022-01-17      Asal:https://www.olansichina.com/

OLANSI Whole House Air Purifier dengan Penapis HEPA dan Cahaya UV untuk kegunaan rumah

OLANSI Whole House Air Purifier dengan Penapis HEPA dan Cahaya UV untuk kegunaan rumah

Kualiti udara dalaman sangat penting, dan ia boleh membuat perbezaan yang besar sejauh kesihatan yang berkenaan. Pembersihan udara di dalam rumah adalah penting, terutamanya pada hari ini dan umur di mana pencemaran udara berleluasa.

Pembekal Pembersih Air Olansi (8)

Sesiapa yang telah memasang keadaan tengah udara atau mana-mana sistem HAVC yang lain perlu mempertimbangkan untuk mendapatkan dalam saluranpembersih udarasistem. Mereka sepatutnya menjadi antara strategi yang digunakan untuk meningkatkan kualiti udara di dalam rumah. Apabila pembersih udara seluruh rumah dipilih, ini bermakna dua perkara yang berpuas hati. Adalah mungkin untuk mempunyai sistem yang boleh mengendalikan pembersihan seluruh isi rumah. Ia tidak sepatutnya mengenai pengkondisian sahaja; Pembersihan udara juga penting.


Dengan pembersih udara pusat, sistem rumah digunakan. Teknologi HVAC telah mendapat banyak populariti hari ini, dan ia telah menjadi salah satu bahagian yang paling penting dalam sistem pembersih udara, terutama dengan rumah pintar.


Kenapa pilih pembersih seluruh rumah

Pembersih udara juga digunakan dalam tetapan perindustrian dalam aplikasi yang berbeza untuk membersihkan bilik. Mereka juga boleh digunakan di tempat lain seperti tetapan perubatan seperti hospital. Ini dipasang dalam sistem HVAC yang berbeza untuk membersihkan udara dengan berkesan dan mudah.


Sebab mengapa mereka adalah pilihan yang baik adalah hakikat bahawa mereka sangat mudah dan kos efektif.


Mereka dapat meningkatkan kualiti udara di sekeliling rumah secara senyap-senyap dan secara automatik semasa menggunakan sistem blower yang sudah ada dan HVAC ductwork.


Pembersih senyap.

Dengan memilihOlansi Air Purifiers.Untuk seluruh rumah, perkara menjadi lebih mudah. Apabila penapis digunakan bersama unit pengadilan umum, tiada bahagian yang bergerak untuk motor dan peminat diperlukan. Semua yang diperlukan adalah penapis dan perumahan di mana udara ditarik melalui.


Hasil daripada menggunakan kedua-dua bersama adalah mengurangkan kos untuk setiap kaki persegi udara yang dirawat. Ia lebih mahal untuk menggunakan pembersih udara bilik individu. Mencari pengeluar pembersih udara yang mampu mewujudkan pembersih udara seluruh rumah yang terbaik boleh menjadi perkara yang hebat dan menjimatkan banyak wang.


Hvac blowers bergerak jumlah udara yang hebat melalui saluran, yang mencipta kawasan dengan tekanan rendah, terutama pada sisi pulang. Udara perlu melalui penapis setiap kali blower dihidupkan. Ini bermakna bahawa udara paksa bergerak ke bawah kecerunan dari bilik dan memilih kawasan tekanan rendah yang melalui pembersih udara.


Apa pembersih udara lakukan

Apabila dipasang dengan betul, pembersih udara olansi boleh menghilangkan spora, najis hama habuk, debu hama, spora acuan, debunga, asap, haiwan kesayangan, dan sebagainya. Dengan sistem sedemikian, alergi sangat dikeluarkan.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (69)

Apabila penapis mikro digunakan, pembersih udara China boleh mengendalikan penapisan zarah. Ini bermakna bahawa perkara-perkara lain seperti bau dari memasak, haiwan peliharaan, atau apa-apa bau lain tidak dapat dihapuskan. Bahan kimia yang tidak menentu dan gas toksik memerlukan pemurni yang lebih maju. Pengeluar pembersih udara telah membuat kemajuan untuk mewujudkan beberapa pembersih udara HEPA yang paling berfungsi dan boleh dipercayai dan pembersih udara UVC untuk mengendalikan pelbagai jenis pencemar. Untuk lebih lanjut mengenaiOLANSI Whole House Air Purifier dengan Penapis HEPA dan UV LightUntuk kegunaan rumah, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen