Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Pembersih udara China dan membantu semasa tempoh pandemik dengan penulen udara anti-virus

Pembersih udara China dan membantu semasa tempoh pandemik dengan penulen udara anti-virus

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-03      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara China dan membantu semasa tempoh pandemik dengan penulen udara anti-virus

Pembersih udara China dan membantu semasa tempoh pandemik dengan penulen udara anti-virus

Semua orang boleh bersetuju bahawa udara dalaman adalah sangat penting, dan ia dapat menentukan bagaimana seseorang yang sihat atau tidak sihat. Untuk selamat, ia membantu mengekalkan persekitaran dalaman sebagai murni dan bersih yang mungkin.


Satu cara udara dalaman boleh dikawal dan disimpan bersih dengan menggunakanChina Air Purifiers.Untuk meneutralkan sebarang elemen berbahaya dan berurusan dengan menjebak pencemaran fizikal. Satu perkara yang perlu diperhatikan dengan pembersih udara olansi moden adalah betapa berkesannya mereka terhadap bakteria dan virus. Seperti yang diketahui oleh semua orang, satu cara untuk menghantar virus Covid-19 adalah melalui ruang udara. Ruang yang sangat berbahaya.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (80)

Sebahagian daripada penduduk merasakan bilik pengudaraan dapat membantu membendung penyebaran virus di rumah. Walau bagaimanapun, mempunyai pembersih udara Olansi boleh melakukan silap mata itu.


Adalah penting untuk diperhatikan bahawa kebanyakannyapembersih udara rumah.Boleh mengeluarkan jumlah pencemaran yang diberikan dari udara melalui motor di dalamnya. Biasanya, udara adalah lapisan yang ditapis oleh lapisan dan kemudian dibebaskan apabila dibersihkan, mengurangkan bahan pencemar tertutup ke tahap yang besar dan meningkatkan kualiti udara, deodorizing juga dimungkinkan. Apabila ada yang menghiasi bilik dan mahu mengeluarkan formaldehid, atau mereka mahu menyerap bakteria dan asap dari bilik, maka pembersih udara boleh menjadi pilihan yang hebat untuk mengendalikan ini.


Walaupun tiada bukti menunjukkan pembersih udara boleh membunuh atau menyerap virus Covid-19, hakikat bahawa pembersih udara rumah memperbaiki kualiti udara dalaman tidak boleh diabaikan. Hakikat bahawa kesihatan juga dinaikkan kepada individu yang tinggal di dalam persekitaran yang disucikan tidak boleh diabaikan. Mempunyai udara yang dimurnikan bermakna risiko jangkitan yang dikurangkan. Pembersih udara mungkin tidak sepenuhnya membunuh dan menyerap virus, tetapi mereka memainkan peranan penting dalam membersihkan udara ke tahap yang boleh diterima.


Membuat pembersih udara melakukan pekerjaan yang lebih baik

Sesetengah kajian menunjukkan bahan berbahaya seperti virus dan bakteria di dalam udara tidak wujud sahaja. Dalam kebanyakan kes, mereka tetap digantung dalam zarah di udara dalam bentuk aerosol dan titisan. Ia adalah kekotoran yang disasarkan oleh penulen udara untuk menghapuskan. Zarah-zarah disekat untuk membersihkan udara di sekeliling bilik.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (16)

Sesiapa yang ingin memperbaiki udara dalaman menggunakan pembersih udara rumah perlu mempertimbangkan tiga mata:

1.Kedudukan yang betul:Pastikan bahawapembersih udara ion negatifdiletakkan di dalam kedudukan terbaik di dalam bilik. Jika boleh, pastikan ia kekal di tengah-tengah bilik dan elakkan halangan. Tinggalkan jarak antara pembersih udara Olansi dan dinding. Pastikan kawasan itu tidak berantakan jika menggunakan pembersih udara desktop.

2.Buka tingkap untuk pengudaraan:Pembersih udara HEPA sebaiknya digunakan di ruang tertutup untuk operasi biasa. Pada masa itu, meninggalkan tingkap dan pintu terbuka meningkatkan tekanan kerja PM2.5 Air Purifier, dan ini bermakna tahap pemurnian yang dikurangkan. Windows boleh dibuka apabila pembersih udara dimatikan. Ini hanya perlu dilakukan apabila udara luar adalah baik.

3.Pembuangan debunga, zarah, virus, bakteria, dan bahan-bahan lain:Apabila bahan-bahan ini perlu dikeluarkan, perlu diperhatikan ituOlansi Air Purifiers.mempunyai kesan yang hebat. Bilakah mungkin, ia membantu melabur dalam pembersih udara China yang berkualiti tinggi di dalam rumah.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen