Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Sekiranya pembersih udara bilik tidur penapis Olansi HEPA kekal di seluruh dunia?

Sekiranya pembersih udara bilik tidur penapis Olansi HEPA kekal di seluruh dunia?

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-04      Asal:https://www.olansichina.com/

Sekiranya pembersih udara bilik tidur penapis Olansi HEPA kekal di seluruh dunia?

Sekiranya pembersih udara bilik tidur penapis Olansi HEPA kekal di seluruh dunia?

Semua orang menjadi lebih menyedari tentang apa yang diperlukan oleh persekitaran yang sihat. Terdapat juga peningkatan yang besar yang berkaitan dengan taraf hidup, dan perkara-perkara telah berubah dari apa yang mereka biasa seperti sebelumnya. Ini telah melihat peningkatanAir Purifiers.digunakan dalam tetapan dalaman. Keluarga semakin mengadopsi penggunaan pembersih udara untuk kawasan tertutup.


Populariti China Air Purifiers telah membawa kepada banyak soalan mengenai bagaimana ia digunakan dan sama ada mereka harus ditinggalkan sepanjang masa untuk mereka bekerja seperti yang sepatutnya.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (78)

PM2.5 Pembersih udara berurusan dengan habuk dan alergen yang terdapat di dalam rumah. Disana adapembersih udara rumah.Itu datang dengan fungsi khas untuk pensterilan, dan terdapat beberapa yang khusus disasarkan untuk memerangi beberapa bahan pencemar tertentu di rumah. Terdapat beberapa orang yang percaya bahawa pembersih udara China harus dibiarkan beroperasi sepanjang siang dan malam untuk memastikan udara berada pada keadaan terbaik.


Dalam nafas yang sama, mereka yang merasakan meninggalkan pembersih udara HEPA pada semua melalui bahan buangan dan penggunaan penapis terlalu cepat. Ini membawa kepada kos gantian yang tinggi, mewujudkan beban ekonomi yang orang mungkin tidak sanggup berurusan.


Pembersih udara tidak boleh ditinggalkan sepanjang masa kerana:

1.Pembersih udara digunakan dalam ruang tertutup.Prinsip utama memperbaiki ketepuan dalaman dan membersihkan udara di dalamnya.Olansi Air Purifiers.menghisap udara, menapis dan membersihkan, dan kemudian biarkan udara yang disucikan. Ini mengurangkan bahan-bahan berbahaya dan menangani bau aneh. Ini meningkatkan udara. Aliran udara adalah dalaman untuk dalaman. Apabila pembersihan dilakukan untuk masa yang lama, kepekatan karbon dioksida di dalam bilik terikat untuk meningkat, dan udara basi tidak baik untuk kesihatan. Pada satu ketika, adalah penting untuk mengalihkan dan membiarkan udara luar. Berapa lama pintu dan tingkap tetap terbuka bergantung kepada kualiti udara sekitarnya.


2.Apabila anda mengalihkan bilik, pembersih udara ion negatif tidak berfungsi dengan maksimum, dan lebih baik untuk mematikannya.Pada masa itu, Air Exchange adalah luar, dalaman, dan kemudian luar. Dengan mengalihkan apabila udara luar adalah segar, jenis tekanan positif yang dicipta di dalam rumah. Udara kotor dan udara tepu dengan karbon dioksida dibiarkan keluar dari bilik, dan udara segar diperkenalkan. Selepas pintu dan tingkap ditutup, pembersih udara desktop atau mana-mana jenis pembersih yang digunakan di sekitar rumah boleh dimulakan semula, dan kesan penuh dinikmati.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (39)

Pembersih udara Olansi sangat popular kerana kualiti tinggi mereka dan hasil yang mereka dapat membantu dalam rumah. Olansi adalah pengilang hebat China Air Purtifies. Syarikat itu berurusan denganpembersih udara desktop., PM2.5, UVC, dan Purifiers Air HEPA. Syarikat mempunyai kepakaran dan keupayaan teknologi untuk mewujudkan beberapa pembersih udara terbaik untuk memperbaiki kesihatan manusia dengan cara yang mungkin kelihatan mustahil pada masa lalu.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen