Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Kebaikan dan keburukan yang dikaitkan dengan mendapatkan manfaat pembersih udara rumah dan kesan sampingan

Kebaikan dan keburukan yang dikaitkan dengan mendapatkan manfaat pembersih udara rumah dan kesan sampingan

Views:551     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-17      Asal:https://www.olansichina.com/

Kebaikan dan keburukan yang dikaitkan dengan mendapatkan manfaat pembersih udara rumah dan kesan sampingan

Kebaikan dan keburukan yang dikaitkan dengan mendapatkan manfaat pembersih udara rumah dan kesan sampingan

Pembersih udara yang terbaik adalah yang dicipta oleh syarikat-syarikat yang menumpukan perhatian kepada penapisan udara. Ia bukan tentang yang diiklankan atau dipasarkan.Olansi Air Purifiers.Dibuat dengan teknologi moden dan ciri-ciri yang menegakkan kesihatan dengan memastikan udara dalaman ditapis kepada kapasiti yang terbaik. Pencemar udara dalaman adalah kebimbangan yang besar hari ini, dan itulah sebabnya kebanyakan orang sedang mempertimbangkan untuk mendapatkan pembersih udara seluruh rumah untuk menangani isu itu. Pembersih menghapuskan dan mengawal pencemar, dan mereka sering dilekatkan pada sistem udara atau sistem pemanasan pusat. Matlamat utama pembersih adalah untuk menapis udara dan kemudian menyerahkannya kembali ke rumah.

Pembekal pembersih udara olansi (5)

China Air Purifiers datang dalam pelbagai bentuk, jenis, dan saiz. Terdapat pembersih udara HEPA, pembersih udara UVC, pembersih udara PM2.5, pembersih udara desktop, dan pembersih udara ion negatif. Pilihan HEPA sering menghilangkan 99 peratus zarah udara dan memerlukan peniup yang kuat. Terdapat pembersih elektronik serta menangani zarah dan debu mikroskopik.


Mengecas pembersih elektrostatik menyekat sekitar 35 peratus zarah di dalam udara. Mereka menggunakan serat sintetik untuk menarik zarah secara statistik.

Terdapat juga pembersih UVC, ini mampu mengeluarkan acuan dan bakteria. Mereka mensterilkan udara yang melalui lampu UV dengan meniup udara.Pembersih udara ion negatifCas udara dengan ion negatif, dan ini melekat pada zarah yang berbeza dan memaksa mereka untuk jatuh.


Kebaikan dan keburukan

Di atas adalah beberapa pembersih asas. Melabur dalam satu adalah idea yang baik. Apabila disambungkan ke udara atau sistem pemanasan, jumlah bunyi yang dihasilkan oleh pembersih udara dikurangkan dengan ketara. Olansi Air Purifiers adalah pilihan yang luar biasa bagi mereka yang asmatik.


Apabila seseorang membeli pembersih untuk seluruh rumah, ia memerlukan juruteknik yang berkelayakan untuk mengendalikan pemasangan. Penapis perlu dipertimbangkan dan mempertimbangkan seberapa kerap mereka mungkin perlu diubah. Ini boleh mahal dan harus dipertimbangkan walaupun sebelum aChina Air Purifier.dibeli. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa sistem penyejukan dan pemanasan tidak mengalir pada kadar yang sama semua melalui rumah. Ini bermakna bahawa beberapa bilik mungkin tidak mendapat aliran udara yang sama, dan alergen boleh membina di beberapa kawasan. Oleh kerana pembersih udara perlu bekerjasama dengan sistem memasak atau pemanasan, mungkin terdapat bil yang besar.

Apabila memilih pembersih rumah keseluruhan, bilangan pilihan yang dipertimbangkan agak terhad. Terdapat masalah seperti kos, kesihatan, dan jenis untuk membeli. Terdapat pertimbangan teknikal untuk membuat juga. Ini adalah satu-satunya cara untuk memastikan setiap bahagian manfaat rumah. Jika boleh, pilih pembersih udara dengan mudah untuk menggantikan penapis. Ini bermakna penggantian boleh dibuat projek DIY tanpa melibatkan juruteknik untuk mengendalikannya.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (24)

Pembersih udara Olansi dicipta untuk menawarkan cara mudah untuk membersihkan udara. Terdapat banyak pilihan yang tersedia dari pengeluar ini, menjadikannya mudah untuk memilih yang paling sesuai untuk keperluan tertentu.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen