Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Perkara-perkara asas untuk mengetahui tentang fungsi pembersih udara ion negatif dan kesan sampingan negatif pembersih udara

Perkara-perkara asas untuk mengetahui tentang fungsi pembersih udara ion negatif dan kesan sampingan negatif pembersih udara

Views:14     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-11      Asal:https://www.olansichina.com/

Perkara-perkara asas untuk mengetahui tentang fungsi pembersih udara ion negatif dan kesan sampingan negatif pembersih udara

Perkara-perkara asas untuk mengetahui tentang fungsi pembersih udara ion negatif dan kesan sampingan negatif pembersih udara

China Air Purifiers.adalah popular hari ini kerana keperluan besar untuk membersihkan udara kerana pencemaran udara. Pencemaran udara dalaman boleh memberi kesan buruk terhadap kesihatan, terutamanya apabila ia berterusan untuk masa yang berpanjangan.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (34)

Terdapat banyak pesanan mel, perniagaan internet, kedai rantaian, dan kedai-kedai yang menawarkan pembersih udara yang murah kerana mereka menanggung serat yang boleh dibasuh seperti poliester. Dalam banyak kes, ini adalah pembersih udara desktop yang menanggung kadar pertukaran yang rendah. Kadar pertukaran ini tidak mencukupi untuk membersihkan udara, walaupun di bilik kecil.

Dalam kebanyakan kes, serat yang boleh dibasuh tersumbat dengan kotoran dan sukar untuk membersihkan, walaupun dalam tempoh yang singkat. Kebanyakan orang mendapati isu-isu dengan jenis pembersih udara ini kerana kualiti yang rendah mereka.


Pembersih udara ion negatif

Pembersih udara rumahDalam kategori ini sesuai untuk menghapuskan bau, rokok dan asap cerut. Pengion ozon tidak membersihkan alergen, dan debu seperti pembersih udara HEPA. Pembersih di bawah kategori ini menggunakan dua langkah dalam proses pembersihan,


Pembersih ozon Gunakan pengoksidaan untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Ozon adalah gas yang berlaku secara semulajadi dan hasil dari alam semula jadi apabila molekul oksigen dipotong oleh kilat. Pembersih ionizer bekerja dengan mengalir udara pada plat ozon yang dikenakan elektrik. Semasa ini kemudian melalui oksigen dan memecahnya menjadi ozon. Ionizer ozon menghasilkan bau ribut petir yang bersih yang ozon.


Ozon ini kemudian menembusi struktur selular bau. Ia juga menembusi kulat dan bakteria, pecah dinding. Ini membawa kepada pengoksidaan bahan pencemar, dan mereka dikurangkan menjadi tahap yang hebat.


Pengionan NeedlePoint adalah bentuk pengionan yang paling biasa, dan ia melibatkan particulates didakwa dengan ion negatif. Ion-ion negatif kemudian melekat pada zarah-zarah di udara seperti hewan dander, alergen habuk, debunga, debu, dan asap. Apabila ini berlaku, zarah terpaksa keluar dari udara ke tanah, dan mereka boleh dikosongkan kemudian.


Ionizers NeedlePoint meliputi kawasan seluas 5 hingga 7 kaki.

Radio Ionizer adalah jenis ionizer kedua. Ini adalah teknologi yang menggunakan teknologi baru tetapi menggunakan prinsip-prinsip yang serupa dengan pengionan NeedlePoint. Gelombang radio radio Radio Ionizer dan khusus. Ini mengionkan sekitar 50 kaki melalui dinding dalam arah yang berbeza. Pengionan radio menorehkan zarah dari udara di kawasan sekitar dan bilik-bilik. Ia adalah mungkin untuk satu unit untuk menampung rumah.


Memilih pembersih udara rumah terbaik sentiasa menjadi idea yang hebat. Dengan yang terbaik, ia menjadi mungkin untuk menangani bau dan asap. Mereka juga boleh membantu menangani bau makanan, bau badan, dan bau haiwan peliharaan.


Apabila memilih pembersih udara Olansi yang terbaik, terdapat perkara yang berbeza yang harus diingat. Sebagai contoh, pilihan ozon bukanlah pilihan yang baik bagi sesiapa yang berurusan dengan isu pernafasan seperti asma. Ozon boleh merengsakan membran mukus dan paru-paru, terutamanya apabila tahap ozon tidak diselaraskan dengan baik dan kekal tinggi. Memilih pembersih udara ion negatif berkualiti tinggi boleh membawa kelebihan yang hebat ke rumah.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (11)

HEPA Air Purifier adalah yang terbaik apabila mencari pembersih udara terbaik untuk habuk, asma, dan alergi. Ini boleh pergi jauh dalam mengawal unsur-unsur yang berbeza di dalam rumah. Untuk lebih lanjut mengenai fungsi pembersih udara ion negatif dan kesan sampingan negatif dariAir Purifiers., anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansimy.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen