Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Apakah bilik pembersih udara rumah yang terbaik di pasaran Kanada pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah bilik pembersih udara rumah yang terbaik di pasaran Kanada pada tahun 2021 dan 2022?

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-16      Asal:https://www.olansichina.com/

Apakah bilik pembersih udara rumah yang terbaik di pasaran Kanada pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah bilik pembersih udara rumah yang terbaik di pasaran Kanada pada tahun 2021 dan 2022?

Statistik menunjukkan bahawa kebanyakan pembersih udara di Kanada tidak cukup baik apabila membuang bahan pencemar yang berbahaya dari udara. Ini kerana ramai pengguna telah mengadu bahawa peranti tersebut tidak cekap dalam menghilangkan asap, debu, serbuk, alergen dan banyak lagi. Kebenarannya ialah memilih yang betulpengilang pembersih udaraadalah sesuatu yang memerlukan masa. Ini kerana anda perlu mencari melalui semua pelbagai pilihan di pasaran. Walaupun anda merancang membeli pembersih udara China, ia masih merupakan proses yang sama.


Adakah anda mencari pembekal pembersih udara terbaik untuk merawat di Kanada? Adakah anda sedar bahawa kebanyakan pilihan yang tersedia tidak cukup baik apabila ia memenuhi keperluan anda? Matlamat utama jawatan ini adalah untuk mendedahkan beberapa peranti penulen udara terbaik untuk orang Kanada. Setiap kali anda memilih mana-mana pilihan di bawah ini, selalu mengharapkan habuk, asap, bau, bakteria, virus dan bahan pencemar berbahaya yang lain akan dihapuskan.

Pembekal pembersih olansi udara (11)

Berikut adalah bahagian yang terbaik

Selepas menyemak butiran artikel ini di bawah, anda akan mengetahui kilang pembersih udara yang betul untuk berurusan. Ini kerana pilihan akan mengambil setiap tekaan dari jalan.


Blue Pure 211+.

Ada sesuatu yang kebanyakan orang Kanada belum memahami tentang Blue Pure 211+. Ini adalah hakikat bahawa ia adalah salah satu pembersih udara yang paling berprestasi tinggi. Apabila ia datang kepada ciri-ciri premium, ia tidak ada. Selama bertahun-tahun, pengeluar pembersih udara ini telah didedikasikan untuk membantu orang hidup yang sihat bukan hanya di Kanada tetapi juga bahagian lain di dunia. Ia adalah peranti yang diperakui yang boleh anda gunakan di ruang anda dengan fikiran yang lain. Bayangkan pembersih udara yang boleh membersihkan bilik anda sehingga sekurang-kurangnya lima kali.


Inilah yang Blue Pure 211+ boleh membolehkan anda mengalami secara langsung. Ia mungkin salah satu pembersih udara yang paling berkesan. Ini disebabkan oleh reka bentuknya yang membolehkan 3600. Dengan proses penapisannya, anda boleh yakin bahawa tiada zarah berbahaya akan ditinggalkan di dalam bilik anda. Mengalami keselesaan sejati tidak perlu rumit atau sukar. Pengeluar pembersih udara ini menjadikannya mungkin. Ciri-cirinya agak serupa dengan yang boleh dipercayaiChina Air Purifier.. Sebahagian daripada ini adalah:


• Ia boleh membersihkan ruang yang mengukur sekitar 540sqft

• CADRnya adalah 340m3 / jam

• Proses penapisan 3Stage termasuk prefilter, karbon diaktifkan, dan penapis lanjutan

• Penjanaan bunyi rendah (32dB-56 dB)

• dan banyak lagi


Levoit Core 300.

Levoit Core adalah pembekal pembersih udara yang berjaya mendapatkan banyak pujian dari orang Kanada sejak bertahun-tahun. Ada yang membandingkan prestasi dan kebolehpercayaannya dengan apa yang ditawarkan oleh Olansi Air Purifier. Sebenarnya kedua-duanya (Levoit dan Olansi Air Purifier) ​​berbeza dengan banyak cara. Setelah mengatakan bahawa semua ini, adalah penting untuk mengetahui bahawa Levoit Core 300 cenderung untuk menonjol di antara pelbagai pembersih udara yang akan anda jumpai di pasaran.


Sebagai contoh, jika anda mengalami alergi, ini adalah salah satu pilihan terbaik yang boleh anda pelajari. Oleh itu, adalah mencadangkan anda mengetahui sama ada pembekal pembersih udara sebelum memilih jenama lain. Ia sangat berkesan untuk menghilangkan bau, asap, habuk dan banyak lagi. Dengan Levoit Core 300, anda pasti akan tidur berkualiti setiap malam. Juga, kelajuan 3-kipasnya menjadikannya salah satu pilihan yang paling fleksibel di pasaran. Lebih banyak ciri-cirinya ialah:


• 99.97% daripada bahan pencemar berbahaya dan berbahaya akan terperangkap

• Ia mempunyai penarafan CADR 250m3 / jam

• Dengan bunyi terendah yang menjadi 24DB, anda dijamin tidur tanpa gangguan

• Ia datang dengan pemasa untuk pembersihan automatik

• Proses penapisan 3 peringkat termasuk Prefilter, Karbon Diaktifkan dan Penapis HEPA

• Dan lain lain


Winix 5500-2.

Tidak ada keraguan fakta bahawa Winix 5500-2 sangat efisien apabila ia datang untuk membersihkan ruang. Sebagai contoh, ia datang dengan tetapan turbo yang boleh mencapai kira-kira 250cfm. Juga, adalah penting untuk menunjukkan bahawa peranti ini menggunakan teknologi yang unik. Beberapa contoh biasa ini adalah sensor pintar yang secara automatik memantau kualiti udara di dalam bilik anda. Juga, terdapat teknologi Plasmawave. Semua ini adalah untuk memastikan proses pembersihan yang sempurna.


Tambahan pula, ia datang dengan cahaya yang dapat membantu mengesan kualiti udara. Ini bermakna anda tidak perlu meneka tentang udara anda yang tercemar atau tidak. Semasa tidur, anda boleh menyesuaikannya dengan mod tidur. Ini akan menjadikan generasi hingarnya mengurangkan. Berikut adalah lebih banyak ciri-cirinya:


• Proses pembersihannya lebih kuat daripada yang biasapembersih udara

• Teknologi Plasmawave adalah berkesan untuk membuang wap kimia, serbuk, alergen, bau dan banyak lagi

• Untuk proses pembersihan yang berkesan, ia juga dilengkapi dengan teknologi penapis HEPA yang lebih maju

• Ia boleh membersihkan bilik yang mengukur 350sqft


Germguardian AC4300.

Germguardian AC4300 adalah peranti yang sangat popular yang boleh membantu anda menghilangkan kuman di dalam bilik anda. Proses pemurniannya agak berkesan kerana proses 3 lapisannya. Ini boleh menjadi prefilter yang memastikan bahawa zarah-zarah besar terperangkap. Ini akan membolehkan penapis HEPAnya bertahan untuk masa yang sangat lama sebelum penggantian diperlukan. Penapis karbon yang diaktifkan boleh menghilangkan bau dari bilik anda.


Di antara pelbagai pilihan yang disebutkan di sini, Germguardian AC4300 seolah-olah menjana bunyi terendah semasa mod tidur. Ia datang dengan UV-C yang boleh membantu membunuh alergen dan virus udara. Ini adalah salah satu pembersih udara terbaik yang boleh digunakan oleh orang Kanada tanpa kerumitan. Satu-satunya yang mengejutkan adalah bahawa ia hanya boleh digunakan di ruang kecil tidak seperti pilihan yang disebutkan di atas.


OLANSI AIR PURIFIER (K15B)

Apabila ia datang untuk membersihkan udara di dalam bilik anda, seorang pembersih Olansi Air mempunyai banyak tawaran. Selama bertahun-tahun, ini adalah satu penulen udara China yang telah berjaya menarik banyak ulasan positif daripada pengguna. Ciri-ciri yang dibawa adalah bukti tipikal fakta bahawa teknologi penulen udara telah maju melampaui apa yang digunakan orang untuk mengenali mereka pada masa lalu.


Sama seperti pilihan yang telah dijelaskan di atasOlansi Air Purifier.K15B dimaksudkan untuk ruang komersial. Sebagai contoh, CADRnya adalah sekitar 800. Juga, penapis ganda akan memastikan udara bersih. Ciri-ciri lain yang anda akan temui adalah:

• Petunjuk untuk pencemaran udara

• Menjana bunyi yang rendah

• Penggunaan kuasa adalah agak minimum

• Ia sangat berkesan dalam penghapusan gas berbahaya dari ruang anda

• Ia sangat tahan lama

• Ia boleh dengan mudah dipindahkan dari satu tempat ke tempat lain dalam ruang kerana reka bentuk roda bawahnya

Pembekal Pembersih Air Olansi (7)

Kesimpulannya

Adalah agak jelas bahawa memilih kilang pembersih udara yang betul tidak perlu menjadi sukar atau rumit. Memandangkan semua pilihan yang disebutkan di atas, anda dapat melihat bahawa terdapat pembersih udara berkualiti tinggi yang berbeza yang boleh digunakan oleh orang Kanada yang boleh digunakan tanpa sebarang masalah. Ini diuji dan membuktikan peranti. Untuk lebih lanjut mengenai pembersih udara rumah yang terbaik di pasaran Kanada pada tahun 2021 dan 2022, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansifr.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen