Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Mesin air hidrogen » Pembuat air hidrogen

Kedai mengikut kategori

Pembuat air hidrogen

Isih  

Penjana Air Hidrogen Mudah Alih Olansi - Air Tenaga Hidup kaya dengan hidrogen, yang boleh mengeluarkan spesies oksigen reaktif dan mencegah pelbagai penyakit.


Penjana air yang kaya hidrogen boleh secara langsung menukar mana-mana air minum ke dalam air kaya hidrogen dalam masa 5 minit. Mesin air kaya hidrogen mudah alih mempunyai kapasiti 500ml. Ia mudah digunakan dan dibawa, supaya anda boleh minum sihir dan air yang sihat bila-bila masa dan di mana sahaja.


Punca Generasi Oksigen Aktif


Menurut penyelidikan, oksigen 2-5% boleh menghasilkan radikal bebas superoxide dengan kuasa yang merosakkan yang kuat setelah dihirup oleh tubuh manusia. Sel biasa rosak oleh spesies oksigen reaktif, dengan itu mempercepatkan proses penuaan.


Ciri-ciri hidrogen


  • Antioksidan hanya boleh membuang spesies oksigen reaktif yang dihasilkan dalam sel melalui membran sel.

  • Ia adalah unsur terkecil dan satu-satunya yang dapat membersihkan spesies oksigen reaktif yang dihasilkan di dalam otak melalui penghalang darah-otak.

  • Jika anda menelan air hidrogen, ia akan diserap oleh usus dalam satu minit, dan ia mengambil masa kira-kira 10 minit untuk membekalkan hidrogen ke sel di semua bahagian badan.


Penjana Air Hidrogen Portable Olansi


Hidrogen adalah salah satu antioksidan semula jadi yang terbaik. Ia meneutralkan spesies oksigen reaktif (radikal bebas) dalam darah dan sel.


Keputusan menunjukkan bahawa potensi kapasiti antioksidan air kaya hidrogen dari Sugawa adalah - 300 ke - 500 mV, iaitu 0 adalah medium. Semakin besar nilai negatif ialah, semakin kuat kapasiti antioksidan adalah.


Fungsi Pembuat Air Hidrogen Portable OLANSI


  • Nilai pH air mentah (air neutral), air yang disucikan (air berasid), air botol (sebahagian air berasid) dan air lain telah berubah menjadi alkali yang lemah.

  • Hidupkan air mentah ke dalam molekul yang aktif, kecil, antioksidan yang kuat.

  • Potensi redoks konvensional air mentah adalah + 400 mV (oleh kaedah pengoksidaan kimia). Selepas unit mudah alih diaktifkan, voltannya dikurangkan kepada kira-kira - 300 mV. Ia mempunyai kapasiti antioksidan yang kuat dan membantu menghilangkan radikal bebas yang berlebihan di dalam badan.


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen