Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Mesin air hidrogen

Kedai mengikut kategori

Apakah air hidrogen?

Air hidrogen hanya air tulen, ditambah dengan molekul hidrogen tambahan.


Hidrogen adalah gas yang tidak berwarna, tidak enak, bukan toksik, yang menggabungkan dengan oksigen, nitrogen, karbon dan unsur-unsur lain untuk membentuk pelbagai sebatian, termasuk gula dan air (sumber yang boleh dipercayai).


Molekul air terdiri daripada dua atom hidrogen dan satu atom oksigen, tetapi sesetengah orang menegaskan bahawa menyuntik hidrogen tambahan ke dalam air boleh menghasilkan manfaat yang tidak dapat diberikan air biasa.


Manfaat Kesihatan Potensi Air Hidrogen


Pakar percaya bahawa air minum yang mengandungi hidrogen mungkin mempunyai beberapa manfaat. Tetapi ramai orang tidak pasti jika mereka lebih besar daripada air biasa. Secara umumnya, menjaga air adalah cara yang baik untuk menjaga kesihatan.


Banyak pakar perubatan bersetuju bahawa lebih banyak penyelidikan diperlukan untuk mengetahui atau mengesahkan apa-apa kelebihan air hidrogen. Menurut kajian awal, berikut adalah manfaat kesihatan yang berpotensi:


  • Mengurangkan kesan sampingan daripada terapi radiasi

  • Meningkatkan prestasi olahraga

  • Pencegahan Penyakit


Air hidrogen merujuk kepada air konvensional di mana hidrogen ditambah. Menurut beberapa sumber, sambil menambah hidrogen di dalam air dapat meningkatkan sifat anti-radang dan antioksidannya. Ia disebutkan untuk keupayaannya untuk meningkatkan tenaga, memperlahankan proses penuaan, dan meningkatkan pemulihan otot selepas bersenam.


Mesin air hidrogen olansi


Mesin Air Hidrogen Olansi adalah cara baru untuk mendapatkan tahap hidrogen molekul yang sangat tinggi di dalam air minuman kami. Sekiranya badan anda nampaknya memerlukan faedah alkali dalam ionomer air, hanya menyuntik hidrogen molekul ke dalam air anda dan / atau menghirupnya mungkin pilihan terbaik anda. Mesin air hidrogen menyediakan manfaat terapeutik hidrogen molekul tanpa mengubah pH air.


Ciri-ciri Penjana Air Hidrogen Olansi:


Penjana Air Hidrogen Tinggi.

Hidrogen molekul melawan radikal bebas di dalam badan anda dan melindungi sel-sel anda daripada kesan tekanan oksidatif.

Segera menjana air hidrogen.

Fungsi Pembersihan Auto, mengekalkan kebersihan penjana air hidrogen.

Motor Soft Starter memperluaskan jangka hayat sistem.

Fungsi pembersihan automatik sel elektrolisis air.

Perlindungan penutup magnet dua hala, mudah dibuka untuk penyelenggaraan.

Air elektrolisis Pengesan automatik fungsi fungsi yang tidak normal.

Reka bentuk panel berkilat, lebih banyak Deluxe.

Petunjuk Artistik Pintar LED.

Kawalan pintar, 4 fungsi dalam 1 Pilihan: Notis perubahan penapis, pengesan kualiti air, sensor kebocoran, auto-flushing.


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen