Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Mesin air hidrogen

Kedai mengikut kategori

Mesin air hidrogen

Isih  

Apakah air hidrogen?

Air hidrogen hanya air tulen, ditambah molekul hidrogen tambahan.


Hidrogen adalah gas yang tidak berwarna, tidak enak, tidak toksik, yang menggabungkan dengan oksigen, nitrogen, karbon dan unsur-unsur lain untuk membentuk pelbagai sebatian, termasuk gula dan air (sumber yang boleh dipercayai).


Molekul air terdiri daripada dua atom hidrogen dan satu atom oksigen, tetapi sesetengah orang menegaskan bahawa suntikan hidrogen tambahan ke dalam air dapat menghasilkan manfaat yang tidak dapat disediakan oleh air biasa.


Manfaat kesihatan yang berpotensi untuk air hidrogen


Pakar percaya bahawa air minuman yang mengandungi hidrogen mungkin mempunyai beberapa faedah. Tetapi ramai orang tidak pasti sama ada mereka lebih besar daripada air biasa. Secara umumnya, menjaga air adalah cara yang baik untuk menjaga kesihatan.


Ramai pakar perubatan bersetuju bahawa lebih banyak penyelidikan diperlukan untuk menemui atau mengesahkan sebarang kelebihan air hidrogen. Menurut kajian awal, berikut adalah manfaat kesihatan yang berpotensi:


  • Kurangkan kesan sampingan dari terapi radiasi

  • Meningkatkan prestasi olahraga

  • Pencegahan penyakit


Air hidrogen merujuk kepada air konvensional di mana hidrogen ditambah. Menurut beberapa sumber, menambah hidrogen dalam air dapat meningkatkan sifat anti-radang dan antioksidannya. Ia disebut -sebut untuk keupayaannya untuk meningkatkan tenaga, melambatkan proses penuaan, dan meningkatkan pemulihan otot selepas bersenam.


Mesin air hidrogen olansi


Mesin air hidrogen Olansi adalah cara baru untuk mendapatkan tahap hidrogen molekul yang sangat tinggi di dalam air minuman kami. Jika badan anda nampaknya tidak memerlukan manfaat alkali ionomer air, hanya menyuntik hidrogen molekul ke dalam air anda dan / atau menghirupnya mungkin pilihan terbaik anda. Mesin air hidrogen menyediakan manfaat terapeutik hidrogen molekul tanpa mengubah pH air.


Ciri -ciri Generator Air Hidrogen Olansi:


Penjana air hidrogen berkonfirmasi tinggi.

Hidrogen molekul melawan radikal bebas di dalam badan anda dan melindungi sel -sel anda dari kesan tekanan oksidatif.

Segera menjana air hidrogen.

Fungsi pembersihan automatik, mengekalkan kebersihan penjana air hidrogen.

Starter lembut motor memanjangkan jangka hayat sistem.

Fungsi pembersihan automatik sel elektrolisis air.

Perlindungan penutupan magnet dua hala, mudah dibuka untuk penyelenggaraan.

Sel elektrolisis air pengesanan automatik fungsi yang tidak normal.

Reka bentuk panel berkilat, lebih mewah.

Penunjuk Artistik LED pintar.

Kawalan pintar, 4 fungsi dalam 1 Pilihan: Notis Perubahan Penapis, Pengesan Kualiti Air, Sensor Kebocoran, Auto-Flushing.


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen