Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Produk kecantikan

Kedai mengikut kategori

Produk kecantikan

Isih  

Peralatan kecantikan plasma


Fibroblast, pengetatan kulit plasma, pen plasma dan plasma fibroblast adalah beberapa nama prosedur ini. Pada masa lalu, ia dianggap sebagai prosedur yang tidak invasif dengan sedikit risiko dan lebih murah daripada pembedahan.


Adalah diketahui bahawa pengetatan kulit fibroblast telah berjaya dalam mengangkat mata bukan pembedahan, pengetatan perut, dan rawatan kulit yang berlebihan di leher dan bahagian lain badan. Sesetengah pesakit boleh guna, dan sesetengah pesakit mungkin perlu diikuti 8 minggu selepas operasi pertama.


Hasilnya boleh berlangsung selama dua tahun, tetapi seperti rawatan lain untuk penuaan, proses itu dapat diulang sekali setahun. Hasilnya biasanya muncul sejurus selepas rawatan pertama, dan masa penyembuhan adalah 7-10 hari, tetapi hasil yang lengkap lebih jelas dalam masa 8 minggu selepas penyembuhan kulit subepidermis.


Pen plasma memaksa tisu kulit untuk kontrak dan hampir segera merosakkan kulit dan fibroblas. Kecederaan invasif yang minimum ini merangsang kolagen baru (pengeluaran kolagen baru), membantu melepaskan dan mengaktifkan protein penting dan faktor pertumbuhan, seperti sitokin dan fibroblas, supaya lebih banyak kolagen dimusnahkan daripada sebelumnya. Akhirnya, kulit yang berlebihan mengering, membentuk kerak kecil yang jatuh dalam beberapa hari seperti kelemumur. Bentuk kolagen baru sehingga enam bulan.


Instrumen penjagaan kecantikan mengangkat wajah


Ketatkan dan Meningkatkan Kulit: Ketatkan peranti kecantikan boleh menggalakkan metabolisme sel, meningkatkan peredaran darah, melegakan tekanan kulit, dan menjadikan kulit lebih padat dan elastik ..


Uvenation Reaksi Kulit: EMS Facial Cosmetic Massager menggunakan teknik plastik jarum percuma untuk memasuki lapisan kulit secara langsung, melembapkan kulit dan menjadikan anda lebih muda.


Multi Fungsi: 6 Jenis Peralatan Kecantikan Mod Cahaya Warna, Pemutihan Anti Penuaan, Smoothing Wrinkles, Lingkaran Gelap, Garisan Halus. Sesuai untuk mata, muka, leher dan badan.


Kekerapan radio dan teknologi gelombang elektromagnet: penjagaan kulit yang komprehensif dengan kekerapan radio dan teknologi perforasi elektronik. Tiada kesakitan dan kebolehtelapan yang tinggi menjadikan intipati menyerap lebih baik dan lebih cepat.


Muka pembersih muka, instrumen pembersihan wajah


Adakah anda mempunyai kulit yang membosankan, liang tersumbat, hitam, kulit kering, bintik -bintik minyak, kecacatan yang kelihatan, kedutan, garis halus atau kulit penuaan? Pembersih Olans dapat menyelesaikan masalah anda! Untuk memberi anda produk penjagaan kulit teratas adalah pilihan terbaik anda. Anda akan menyukai berus muka elektrik ini!


Berbanding dengan cara mencuci muka tradisional, berus pembersihan muka yang cekap lebih berkesan dalam pembersihan yang mendalam dan mengeluarkan kekotoran, yang membantu mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan, meningkatkan kandungan kolagen dalam kulit, dan sesuai untuk semua Jenis kulit dan juga kulit yang sensitif.


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen