Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Mengenai Olansi. » Sijil

Pusat R & D yang kuat

Ia mempunyai tiga platform penyelidikan saintifik,
dan mengembangkan lebih daripada 10 produk baru
setiap tahun.

Kekuatan R & D

Terdapat tiga pusat R & D untuk penyelidikan dan pembangunan. Ini adalah Institut Penyelidikan Alam Sekitar, Universiti Teknologi Selatan, Sekolah Sains dan Teknologi Bahan, dan Pusat Penyelidikan Olansi Universiti Zhongshan. Mereka didedikasikan untuk penyucian udara, pemurnian air, penyelidikan teknologi molekul hidrogen, dan penerapan teknologi maju dan matang kepada produk baru.
R & D Center mempunyai 15 penyelidik profesional, termasuk 3 tajuk kanan, 2 profesor, 2 doktor, 10 sarjana, ijazah sarjana muda atau ke atas. Lebih daripada 70% daripada mereka berada di atas tajuk teknikal perantaraan. Kebanyakan mereka mempunyai pengalaman R & D lebih daripada 10 tahun dalam industri perkakas rumah.

Proses Penyelidikan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen