Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Mesin penyedutan hidrogen

Mesin Penyedutan Hidrogen Olansi, Mesin Pernafasan Hidrogen

Model Mesin: H300
Power rated: 140w
Voltan: AC220V / 50Hz
Tekanan output: 0.2mpah
Air yang ada: air tulen / air suling
Aliran Hidrogen: 300ml / min ± 5%
Warna: emas, biru, putih
Berat bersih: 3.5kg
Saiz produk: 282x221x375mm

Mengapa Mesin Penyedutan Hidrogen Olansi

Olansi Healthcare Co., Ltd. adalah sebuah kilang mesra tinggi dan mesra alam untuk pembersih.

Olansi telah menemui ED pada tahun 2009, lebih dari 10 tahun pengalaman OEM ODM, dengan program penyelidikan dan pembangunan bersepadu. Aktiviti kami termasuk penyelidikan, pembangunan, suntikan, pemasangan, jualan dan selepas jualan. Kami adalah sumber tulen penyelesaian kualiti pembersih udara, pembersih air, pembuat air hidrogen dan produk penjagaan lain yang lain. Kami telah mendapat 25 paten reka bentuk. Sekarang Olansi adalah salah satu kilang produk pembersihan OEM yang terbesar di China. Kami menjual kepada lebih daripada 20 negara dan pasaran utama dan perolehan tahunan lebih dari $ 100 juta.

Manfaat hidrogen

1. Memperpanjang kehidupan
Kajian mendapati bahawa minum air hidrogen untuk masa yang lama akan membawa kepada kehidupan yang lebih lama.

2. Whiten dan keluarkan freckle
Pernafasan jangka panjang hidrogen dan minum air hy-drogen dengan berkesan dapat meningkatkan keanjalan kulit mengurangkan bintik-bintik, dan membuat kulit lebih cerah dan lebih lembut.

3. Meningkatkan imuniti
Hidrogen pernafasan berkesan dapat mempromosikan sintesis kolagen fibroblast manusia, menghilangkan radikal bebas yang berbahaya, menghalang kematian keratinosit, dan meningkatkan imuniti manusia.

4. Anti-pengoksidaan
Pernafasan jangka panjang hidrogen boleh meningkatkan antioksidan badan, dengan itu meneutralkan oksigen aktif yang malignan di dalam badan dan membantu membaiki sel-sel manusia.

5. Melegakan keletihan
Pernafasan jangka panjang hidrogen boleh menggalakkan metabolisme dan melegakan keletihan.

6. Bantu tidur
Pernafasan jangka panjang hidrogen boleh melegakan keletihan dan membantu tidur.

Keselamatan Mesin Penyedutan Hidrogen Olansi

Anda mungkin biasa dengan air hidrogen atau pernah mendengar penjana air hidrogen. Walaupun air hidrogen benar-benar cara umum untuk mengambil hidrogen, menggunakan hidrogen inhaler untuk menghirup hidrogen adalah satu lagi mekanisme pengangkutan biasa. Hidrogen adalah molekul isyarat sel yang kuat dengan sifat antioksidan dan anti-radang yang kuat. Menghangat hidrogen dengan mesin terapi hidrogen boleh membuat molekul yang kuat ini merebak ke seluruh badan anda dengan cepat, dan ia digunakan secara meluas untuk merawat pelbagai keadaan kesihatan.

Penyedutan hidrogen telah terbukti mempunyai banyak manfaat kesihatan dan telah ditunjukkan pada umumnya selamat dalam sejumlah besar kajian manusia dan haiwan. Malah, Pentadbiran Makanan dan Dadah AS (FDA) telah meluluskan GRAS (umumnya dianggap selamat) keadaan hidrogen. Pada tahun 1940-an, tidak ada laporan mengenai kesan toksik penggunaan hidrogen.

Hidrogen adalah semulajadi - sebenarnya, kita membuat sehingga 10 liter hidrogen sehari dalam kolon (sebenarnya bakteria dalam usus). Itulah salah satu sebab mengapa terapi hidrogen begitu berkesan - kami telah mengenalinya di peringkat selular.

Walau bagaimanapun, tidak semua peranti penyerapan hidrogen adalah sama. Adakah penjana hidrogen anda selamat?

Salah satu perkara yang benar-benar menetapkan penyerap hidrogen tindak balas yang penting adalah komitmen kami terhadap keselamatan.
Olansi sebenarnya salah satu pengeluar peralatan penyerapan hidrogen terbesar di dunia, dan reaksi penting adalah satu-satunya pengedar mereka di Amerika Utara.
Inhaler hidrogen olansy telah dikalibrasi dengan teliti untuk mengekalkan output hidrogen yang agak rendah. Unit kami akan menghasilkan hidrogen 2-6%, bergantung kepada model. Mesin-mesin ini mempunyai sensor dalaman yang mengekalkan kepekatan hidrogen di bawah 10%.

10% adalah ambang yang sangat penting.

Satu kajian baru-baru ini dalam Jurnal Penyelidikan Gas Perubatan menunjukkan bahawa inhaler hidrogen yang menghasilkan lebih daripada 10% hidrogen mempunyai risiko letupan yang serius. Penyelidikan menunjukkan bahawa hidrogen dengan kepekatan lebih daripada 15% akan meletup, menyebabkan \"kecederaan serius \" kepada pengguna.

Penyelidikan menunjukkan bahawa lebih banyak hidrogen adalah lebih baik daripada satu titik tertentu. Sebagai contoh, memakan hidrogen 99% dan 5% hidrogen tidak baik. Sebaliknya, apa yang penting adalah frekuensi dos. Lebih baik menggunakan peranti peratusan yang rendah lebih kerap daripada peranti output yang tinggi.

Model klinikal kami memuncak pada ketepuan tisu dalam 30 minit - apabila tisu tepu, menambah lebih banyak hidrogen tidak akan melakukan apa-apa yang baik.

Sebab sebenar syarikat-syarikat ini menjual tumbuhan hidrogen hasil tinggi adalah bahawa mereka lebih murah untuk dibuat. Ramai daripada mereka sebenarnya adalah peralatan kimpalan yang diperbaharui. jangan main-main. Mereka hanya menggunakan pernafasan dan bukannya pencernaan.

Jika anda membeli salah satu peranti hidrogen output yang tinggi untuk rumah atau klinik anda, sila rujuk kepada pembekal insurans anda. Mesin-mesin ini berbahaya dan mempunyai risiko yang tinggi terhadap liabiliti.

Di samping itu, inhaler hidrogen output yang tinggi ini mungkin mati lemas kerana kekurangan oksigen. Jika anda bernafas 99% hidrogen, anda bernafas kurang oksigen di udara. Sebaliknya, reaksi vital hidrogen inhaler mencampurkan hidrogen yang digunakan untuk penyedutan dengan udara sekitar, jadi apabila menggunakan reaksi penting hidrogen inhaler, anda boleh mendapatkan 98% - 94% daripada udara biasa, sementara dalam beberapa pilihan lain, hanya 1% daripada udara biasa.
TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen