Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Mesin air disinfektan

Kedai mengikut kategori

Mesin air disinfektan

Isih  

Apakah penjana disinfektan?

Ini adalah sejenis penjana disinfektan. Ia menggunakan garam biasa untuk menghasilkan disinfektan spektrum luas pelbagai guna. Ia tidak menggunakan apa-apa bahan kimia berbahaya, hanya menggunakan garam elektrik semulajadi sepenuhnya. Teknologi yang sangat canggih, bahagian-bahagian utama diperbuat daripada titanium. Penjana boleh menghasilkan disinfektan seperti yang diperlukan. Tidak perlu membeli semua jenis pembersih lantai dan disinfektan, hanya garam biasa digunakan sebagai bahan mentah untuk pengeluaran atas permintaan. Bukan sahaja anda menjimatkan wang, tetapi anda tidak bersentuhan dengan apa-apa bahan kimia yang berbahaya. Ini disinfektan spektrum luas yang sangat berkesan boleh digunakan untuk membasmi semua tangki penyimpanan air rumah, minum air, pembersihan sayur, haiwan kesayangan, dapur dan lantai bilik mandi. Disinfect kemudahan sekolah dan rekreasi sekolah, membasmi kuman dan derus permukaan restoran dan dapur, membasmi permukaan peralatan dan klinik diagnostik, pusat diagnostik dan kemudahan perubatan lain, dan membasmi salun dan peralatan spa.


Semua mesin air disinfektan olansi yang kami tawarkan:


Mesin Pembuatan Air Disinfektan Rumah, Mesin Pembekal Air Salt, Pembuat Disinfektan Pembuatan Mesin, Pembuat Disinfektan Elektrolit Disinfektan Penjana Disinfeksi Permukaan Sanitizer Semburan, Penjana Air Asid Hypochlorous, Penjana Sodium Hypochlorite, Penjana Penjana Hypohome Hypohome untuk Rumah


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen