Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih udara » Pembersih Udara PM1.0

Kedai mengikut kategori

Pembersih Udara PM1.0

Isih  

OLANSI PM1.0 Air Purifier

Adakah anda membeli pembersih udara untuk pencemaran, untuk perkara partikulat, PM2.5, PM10? Apakah pencemaran di rumah? Tidak mencemarkan bahan zarah yang dipanggil debu di rumah? Mari kita lihat jika anda ingin menyaring udara dengan pembersih udara rumah anda - katakan anda sedang mencari pembersih udara untuk PM2.5, PM10, dll.


Meningkatkan kualiti udara dengan pembersih udara

  • Kebanyakan pembersih udara dilengkapi dengan

  • Penapis karbon untuk penapisan gas


Penapis HEPA berasingan untuk penapisan partikulat

Bahan partikulat - PM2.5, PM10 dan PM10 + - terdiri daripada zarah pepejal (dan cecair). Oleh itu, penapis HEPA pembersih udara adalah satu-satunya penapis yang melakukan apa-apa untuk mengurangkan kepekatan particulate di dalam bilik. Penapis karbon hanya boleh mengurangkan kepekatan gas berbahaya, seperti sebatian organik yang tidak menentu atau bau.


Kebanyakan pembersih udara di pasaran dilengkapi dengan penapis udara kecekapan yang tinggi. Oleh itu, kebanyakan pembersih udara dilengkapi sepenuhnya, yang dapat mengurangkan kepekatan PM dalaman.


Semua PM1.0 Air Purifiers Kami menawarkan:

Xiaomi Air Purifier PM10, MI Air Purifier 3H PM10, PM1.0 Air Purifier, PM1.0 Air Cleaner, Air Purifier untuk Pembuangan PM1.0, Pembersih Udara untuk Pembuangan PM1.0

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen