Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Apakah pembersih udara terbaik untuk alergi debunga dan hayfever di UK pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah pembersih udara terbaik untuk alergi debunga dan hayfever di UK pada tahun 2021 dan 2022?

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-27      Asal:https://www.olansichina.com/

Apakah pembersih udara terbaik untuk alergi debunga dan hayfever di UK pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah pembersih udara terbaik untuk alergi debunga dan hayfever di UK pada tahun 2021 dan 2022?

Kemunculan Covid-19 telah membantu mewujudkan banyak kesedaran di seluruh dunia pada tahun 2021 dan 2022. Sebagai contoh, kebanyakan orang sedang mencari bagaimana untuk memastikan udara di rumah mereka dibersihkan untuk kehidupan yang sihat. Sebenarnya apabila udara anda tercemar, terdapat banyak keadaan yang tidak normal yang boleh anda alami dalam jangka pendek atau panjang. Ini boleh menjadi asma, penyakit paru-paru, sesak nafas, dan banyak lagi. Hanya ada satu cara untuk mengatasi semua masalah ini. Ini menggembirakanpengilang pembersih udara.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (75)

Apa yang patut anda ketahui

Anda perlu memahami bahawa tidak semua pengeluar pembersih udara adalah asli. Sebenarnya, pembekal pembersih udara mungkin ada untuk membuat anda membelanjakan wang yang tidak perlu dengan menawarkan produk berkualiti rendah. Satu-satunya cara untuk mengalami manfaat secara langsung dari peranti tersebut membeli dari sebuah syarikat teratas yang telah diuji dan terbukti dapat disampaikan untuk pelanggan pada masa lalu.


Masalahnya ialah membeli pembersih udara yang boleh dipercayai bukanlah tugas yang mudah. Sebagai hakikatnya, anda boleh menjadi terbakar oleh penjual pembersih udara yang paling terdesak di pasaran. Walaupun anda merancang membeli pembersih udara China, terdapat setiap keperluan untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh mengenai produk yang anda merancang membeli.


Semak beberapa peranti pembersihan udara terbaik di pasaran. Anda pasti akan kagum dengan apa yang mereka tawarkan setelah dipasang.


Dyson TP04.

Dyson TP04 adalah salah satu pembersih udara yang paling dipercayai yang dapat memenuhi keperluan anda tanpa kompromi. Inipengilang pembersih udaratelah mendapat semuanya apabila ia datang untuk menyelesaikan penyucian udara. Perkara pertama yang anda akan perhatikan adalah penampilan yang menarik. Ini bukan sahaja membersihkan udara tetapi juga meningkatkan penampilan keseluruhan ruang anda. Kebanyakan pembersih udara anda akan menemui menggunakan CADR. Walau bagaimanapun, yang ini nampaknya agak unik dalam banyak salam. Ini kerana ia datang dengan teknologi lain untuk proses pembersihan yang lebih baik dan lebih berkesan.


Anda boleh yakin bahawa Dyson TP04 akan mengatasi kebanyakan pembersih udara di pasaran. Ini kerana ia datang dengan ciri-ciri teknologi moden. Sesetengah daripada mereka adalah:

• sensor automatik untuk menangkap bahan pencemar udara

• aplikasi pendamping berkualiti tinggi

• Integrasi Penolong Pintar

• boleh membersihkan sehingga ruang 800sqft

• Teknologi Penapis HEPA Lanjutan

• dan banyak lagi


Satu-satunya kelemahan tentang Dyson TP04 adalah hakikat bahawa ia agak mahal. Walau bagaimanapun, memandangkan semua ciri-cirinya, tidak ada keraguan bahawa ia bernilai tag harga yang tinggi.


Air Purifier B400B1.

Ini adalah produk oleh Austin Air dan telah berjaya memenuhi jangkaan pengguna akhir pada masa lalu dengan beberapa ciri hebat. Salah satu sebab untuk popularitinya ialah bagaimana ruang yang berkesan boleh dibersihkan dalam masa beberapa minit. Ini dimungkinkan kerana proses penapisan 4 peringkat. Malah, ia boleh mengeluarkan sehingga 99.97% zarah berbahaya di sekitar rumah atau pejabat anda. Anda pasti perlu membuat pertanyaan tentang kewujudannya pada kali seterusnya anda melawat mana-mana kilang pembersih udara. Ini kerana ia adalah salah satu peranti yang paling fleksibel.


Apabila ia datang untuk membantu anda untuk melawan berdengkur, bersin, batuk, hidung yang mengalir dan mulut kering, Air Purifier B400B1 boleh membantu. Ia sangat berkesan terhadap asap, bau dan gas. Ini mungkin bukan pembersih udara China tetapi ia boleh membantu anda hari ini sekali dipasang. Beberapa ciri-cirinya disenaraikan di bawah:


• 4 peringkat penapisan - prefilter zarah yang besar, pra-penapis zarah sederhana, karbon diaktifkan, dan penapis HEPA

• Gas, bau dan bahan kimia boleh dengan mudah dikeluarkan

• Penapis HEPAnya adalah gred perubatan

• Penjanaan bunyi minimum

• Ia sesuai untuk ruang yang besar

• dan banyak lagi


Levoit Air Purifier.

Anda juga boleh mencari pilihan ini sebagai pembersih udara China. Levoit adalah satu pengeluar pembersih udara yang telah memenuhi jangkaan pengguna akhir selama bertahun-tahun. Tidak ada keraguan bahawa ia boleh membersihkan ruang anda dengan cara yang paling sempurna. Sekiranya anda mengalami alergi, ini adalah pilihan yang hebat untuk diterokai. Dengan CADR sekitar 221m3, ia akan melakukan pekerjaan yang hebat sekali diposisikan di ruang anda hari ini.


Juga, ia datang dengan reka bentuk yang sangat padat. Ini menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk membawa dari satu tempat ke tempat lain di dalam bilik. Tambahan pula, ia datang dengan teknologi moden untuk memastikan ruang anda dibersihkan dengan cara yang paling selamat. Sebagai contoh, ini adalah 100% bebas ozon. Ia tidak menggunakan kaedah pemurnian anion yang telah ditemui untuk menyebabkan kemudaratan. Lebih banyak ciri pembersih udara ini adalah:


• Penggunaan kuasa yang rendah sekitar 55W

• Proses Pembersihan Rapid

• Ia mempunyai pra-penapis yang boleh dibasuh

• Ia boleh meliputi ruang yang mengukur sekitar 500sqft dalam 30 minit

• dan banyak lagi


Olansi Air Purifier.

Ada sesuatu yang istimewa tentangOlansi Air Purifiers.. Ini adalah hakikat bahawa tidak kira model yang anda telah memutuskan untuk menggunakan kerana mereka akan sentiasa memenuhi keperluan anda. Purifier Olansi Air telah dihasilkan dengan teknologi moden. Inilah sebabnya mengapa mereka mempunyai ciri-ciri yang sangat canggih. Mereka bukan sekadar penulen udara biasa yang anda akan dapati di pasaran Turki. Sebaliknya, mereka telah dihasilkan untuk memastikan zarah berbahaya seperti VOC, asap, bau, serbukuan, bakteria dan lain-lain mendapat penghapusan di ruang anda.


Sebagai contoh, KO6 sangat sempurna untuk ruang kecil. Bahagian yang terbaik adalah bahawa generasi hingarnya adalah minimum. Ini akan memastikan anda mengalami keselesaan yang terbaik. Beberapa ciri-cirinya boleh:


• Reka bentuk yang bergaya untuk menjadikan ruang anda kelihatan lebih cantik

• Boleh menghilangkan 99.9% zarah berbahaya

• Ia datang dengan sensor debu

• 4 peringkat penapisan - prefilter, penapis karbon diaktifkan, penapis nonwoven (antibakteria), dan penapis HEPA

• Penjanaan kuasa minimum 50W

• dan banyak lagi

Pembekal Pembersih Air Olansi (1)

Kesimpulannya

Berdasarkan di atas, anda dapat melihat bahawa menghubungi kilang pembersih udara kanan atau pembersih udara pembersih tidak sukar. Sebelum memilih mana-mana pilihan ini, pastikan bahawa keperluan anda telah dikenalpasti dengan baik.Bagi lebih lanjut mengenai pembersih udara terbaik untuk alergi serbuk dan hayfever di UK pada tahun 2021 dan 2022, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/air-purifier-factory.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen