Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Apakah yang terbaik HEPA UVC Air Purifier di India untuk Covid-19 pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah yang terbaik HEPA UVC Air Purifier di India untuk Covid-19 pada tahun 2021 dan 2022?

Views:7     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-07      Asal:https://www.olansichina.com/

Apakah yang terbaik HEPA UVC Air Purifier di India untuk Covid-19 pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah yang terbaik HEPA UVC Air Purifier di India untuk Covid-19 pada tahun 2021 dan 2022?

Memandangkan peningkatan kes jangkitan Covid-19 di India, ramai orang mula berfikir tentang kemungkinan membersihkan udara di rumah dan pejabat mereka. Ini adalah salah satu sebab mengapa permintaan untuk pembersih udara telah melonjak sangat tinggi dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Walaupun A.China Air Purifier.Bukan jawapan kepada Covid-19, ia akan membantu memastikan anda hidup sihat. Bayangkan kemungkinan atau realiti tidak perlu menangani habuk atau asap di dalam ruang. Inilah yang boleh ditawarkan oleh pembersih udara China.


Setelah melihat manfaat penulen udara, tidak ada keraguan bahawa anda terburu-buru untuk membeli hari ini. Sebenarnya ramai yang tidak dapat memenuhi keperluan anda. Anda harus berurusan dengan pengeluar pembersih udara yang boleh dipercayai dan dipercayai sebelum ini boleh berlaku. Mempunyai anggapan bahawa apa-apa yang boleh bekerja untuk anda hanya akan membawa kepada pembaziran wang dan masa.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (48)

Berikut adalah perkara terbaik yang perlu dilakukan

Adakah anda tertanya-tanya apakah pengeluar pembersih udara terbaik di India? Tidak perlu seperti artikel ini akan bertujuan untuk membantu anda keluar hari ini. Matlamatnya adalah untuk menyenaraikan beberapa peranti penulen udara terbaik di India pada tahun 2021. Pastikan untuk membaca butiran dari awal hingga akhir untuk memilih yang sesuai untuk ruang anda.


Coway Ap-1009

Coway adalah sebuah syarikat denganKilang Purifier Air di Korea. Ia sentiasa dikenali untuk mengeluarkan beberapa pembersih udara terbaik. Coway ap-1009 adalah contoh yang tipikal seperti itu. Adakah anda berfikir tentang bagaimana untuk menghilangkan zarah berbahaya dan berbahaya dari ruang anda? Dalam kes sedemikian, tidak ada keraguan fakta bahawa peranti penulen udara ini akan menjadi yang terbaik.


Pembersih udara pembersih ini overdelivers ketika datang untuk memenuhi jangkaan. Sebagai contoh, penulen udara mempunyai pemurnian - pemurnian - prefilter, mengaktifkan karbon dan penapis HEPA. Ia mempunyai tetapan 4speed yang membolehkan anda menentukan bagaimana ruang anda boleh dibersihkan. Berikut adalah beberapa spesifikasinya:


• 38Watts adalah kapasiti penggunaan kuasa

• Penjanaan bunyi antara 22 - 49dB

• Penapis karbonnya mempunyai jangka hayat 8500hours

• Penapis HEPAnya mempunyai jangka hayat 8500hours

• Kadar penghantaran udara bersih 305m2

• Dan lain lain

Mi Air Purifier 2s

Mi Air Purifier 2S adalah pembersih udara China yang boleh dipercayai yang dapat memastikan udara anda bersih. Dengan peranti ini, anda tidak perlu meneka tentang kualiti udara di ruang anda. Ini disebabkan oleh sensornya yang mengesan sama ada udara anda bersih atau tidak. Ia datang dengan beberapa ciri pintar yang akan menjadikan kehidupan lebih selesa untuk anda. Sebagai contoh, ia boleh digunakan bersama telefon pintar anda. Ia juga mempunyai teknologi pembantu suara yang didayakan. Salah satu aspek yang paling mengagumkan mengenai peranti ini adalah keupayaannya untuk mempunyai zarah PM (0.3) ditapis.


Ini adalah peranti sangat ekonomik dan sempurna apabila anda mempunyai anggaran yang sangat rendah. Tidak perlu bimbang kerana ia boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan tanpa sebarang kompromi. Beberapa spesifikasinya adalah:


• Penggunaan kuasa 29watts

• Penapis HEPA boleh berlangsung selama 6 bulan

• Ia mempunyai penapisan 3 nahas

• Ia mempunyai CADR atau sekitar 310m2

• Ia boleh membersihkan ruang 398sqft

• dan banyak lagi

Honeywell Air Touch I8

Ini adalah satu lagi yang boleh dipercayai dan dipercayaiPembersih Air Purifier.bahawa anda boleh merendahkan di India. Peranti pembersihan udara telah berjaya mendapatkan banyak populariti di India sejak bertahun-tahun. Ia adalah peranti yang sangat berkesan dalam penghapusan virus dan bakteria. Sila ambil perhatian bahawa ia juga boleh menghilangkan VOC, formaldehid, dan bau yang tidak baik. Seperti itu telah dimungkinkan melalui penapis HISIVnya. Ia bukan sahaja memantau kualiti udara di ruang anda. Juga, ia boleh membantu untuk memaparkannya. Ini akan membolehkan anda tahu bila pembersihan diperlukan. Dengan reka bentuk 3D, udara akan mengalir ke semua kawasan bilik anda.


Berikut adalah beberapa spesifikasinya / ciri

• Penapis HEPAnya boleh bertahan sehingga 3000 jam

• Kadar penggunaan kuasa adalah sekitar 42watts

• Penapisnya adalah penapis HISIV, penapis HEPA dan pra-penapis

• Penjanaan bunyi adalah 38dB dan 63dB (minimum dan maksimum)

• dan banyak lagi


Atlanta Healthcare 350.

Ini bukan syarikat pembersih udara China. Sebaliknya, ia adalah sebuah syarikat yang mempunyai kilang pembersih udara di India. Kebanyakan peranti untuk membersihkan udara yang anda akan menemui biasanya mempunyai pemurnian udara. Walau bagaimanapun, pembekal pembersih udara ini telah mengintegrasikan kira-kira 7 untuk produknya. Ini adalah prefilter, penapis anti-bakteria, penapis HEPA, karbon diaktifkan, penapis pemangkin foto, ultra ungu, Ionizer.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (15)

Memandangkan semua ini, anda boleh dengan mudah memberitahu bahawa inipengilang pembersih udaraadalah tulen dan boleh dipercayai. Dengan mereka, anda dijamin bahawa setiap zarah berbahaya akan dihapuskan dari ruang anda hari ini. Beberapa ciri lain yang disenaraikan di bawah:


• Ia dihasilkan di India

• Kadar CADR 170m2

• Penjanaan bunyi adalah 35dB dan 45dB

• Kapasiti penggunaan kuasa adalah 43watts

• 7 Hantar proses penapisan

• dan banyak lagi


Olansi Air Purifier.

Ia tidak benar-benar penting model Olansi Air Purifier anda telah memutuskan untuk membeli. Ini kerana semua mereka datang dengan ciri-ciri canggih untuk membersihkan ruang anda dengan sempurna. Dengan ANOlansi Air Purifier., anda akan mengalami manfaat yang pembersih udara biasa yang lain tidak akan ditawarkan. Peranti ini boleh menyampaikan yang jauh melebihi jangkaan apabila diletakkan di mana-mana ruang. Dengan mereka, anda tidak perlu mengganggu asap, serbuk, debu, alergen, dan bakteria. Ini kerana mereka pasti akan menyingkirkan semua ini. Sebagai contoh, K06 datang dengan ciri-ciri seperti:


• Kawalan jauh dan ciri skrin sentuh

• Ia boleh melepaskan sehingga 50 juta ion negatif

• sensor cahaya dan sensor debu

• Kapasiti Penjanaan Kebisingan 17dB-55DB

• Boleh mengeluarkan sehingga 99.97% zarah berbahaya

• 5 peringkat proses penapisan - prefilter, pemangkin sejuk, penapis karbon, penapis antibakteria, dan penapis HEPA

Pembekal pembersih olansi udara (11)

Kesimpulannya

Pembersih di atas adalah yang terbaik di India. Mereka dijangka menguasai pasaran selama bertahun-tahun yang akan datang kerana ciri-ciri canggih mereka. Oleh itu, adalah disyorkan anda menyemak keperluan anda sebelum memilih satu. Ini akan membolehkan anda mendapat nilai yang baik untuk wang yang dibelanjakan. Untuk lebih lanjut mengenai HEPA UVC yang terbaikpembersih udaraDi India untuk Covid-19 pada tahun 2021 dan 2022, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/oem-odm.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen