Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Mesin Cuci Pembersih Buah Sayuran » BAGAIMANA BAGAIMANA MINI MINI OZONE OZONE OZONE OZONE OZONE DAN SESUAI SESUAI BERSIH BERSIH UNTUK KERJA RUMAH

BAGAIMANA BAGAIMANA MINI MINI OZONE OZONE OZONE OZONE OZONE DAN SESUAI SESUAI BERSIH BERSIH UNTUK KERJA RUMAH

Views:9     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-11-15      Asal:https://www.olansichina.com/

BAGAIMANA BAGAIMANA MINI MINI OZONE OZONE OZONE OZONE OZONE DAN SESUAI SESUAI BERSIH BERSIH UNTUK KERJA RUMAH

BAGAIMANA BAGAIMANA MINI MINI OZONE OZONE OZONE OZONE OZONE DAN SESUAI SESUAI BERSIH BERSIH UNTUK KERJA RUMAH

Menggunakan yang terbaikMesin mesin basuh sayuran untuk rumahatau penggunaan domestik membantu untuk membasmi, membersihkan, dan membersihkan sayur-sayuran yang kita makan. Mesin mesin basuh sayuran menghilangkan racun perosak sisa dan pencemaran lain dari sayur-sayuran yang dihasilkan secara organik sebelum memakan sayur-sayuran untuk menjadikan kami tetap sihat. Mencuci sayur-sayuran dengan air seperti yang selalu dilakukan tidak cukup untuk menghilangkan pencemaran dan racun perosak yang tersisa di permukaan sayur-sayuran di peringkat mikroskopik.


Mesin mesin basuh sayur-sayuran terbaik untuk tujuan rumah atau domestik mempunyai ciri-ciri yang menjadikan mereka menonjol di antara mesin pembersih sayuran lain. Ini termasuk kecekapan yang tinggi, penggunaan kuasa yang rendah, sifar atau penyelenggaraan yang sedikit, reka bentuk padat dan estetika, bunyi yang minimum atau sifar yang dihasilkan, dan kuantiti air yang rendah yang digunakan dalam membersihkan sayur-sayuran. Walau bagaimanapun, adalah penting kita mengetahui teknologi di sebalik setiap mesin mesin basuh sayuran dan bagaimana mesin mesin basuh sayur-sayuran terbaik untuk kerja rumah atau domestik.

H69df1902da39418cbaaeebee9bfd8fde73.

Artikel ini menyoroti bagaimana setiap mesin mesin basuh sayur-sayuran terbaik untuk kerja rumah. Ini membolehkan anda mengetahui bagaimana mereka beroperasi dan teknologi di sebalik operasi mereka.


Sonic Rendam Ultrasonic Cleaner Machine

Sonic Rendam Ultrasonic Cleaner Machine adalah inovasi pecah tanah dalam pembersihan yang membawa keberkesanan teknologi ultrasonik ke setiap rumah. Ia adalah salah satu daripada (jika tidak)Mesin mesin basuh sayur-sayuran terbaik untuk rumahgunakan. Ia membantu kita untuk mempertahankan diri kita terhadap kesan berbahaya bakteria, virus, dan penyakit dengan membersihkan dan membasmi sayur-sayuran dan buah-buahan yang kita makan, pakaian dan perhiasan yang kita pakai, dan barangan dapur yang kita gunakan dalam memasak.


Bagaimana ia berfungsi

Sonic Rendam menghasilkan gelombang ultrasonik yang membuat gelembung. Satu proses yang dipanggil \"Kesan Cavitation \". Gelembung yang diciptakan ke dalam, mewujudkan tekanan yang besar, yang segera mengalihkan bahan pencemar di permukaan sayur-sayuran.


Gelombang ultrasonik dimodulasi. Gelombang yang dimodulasikan bergerak melintasi air dalam bekas untuk mengeluarkan zarah kotoran, racun perosak sisa, dan bakteria di permukaan sayur-sayuran. Proses pembersihan ini berlaku pada tahap mikroskopik dan ia lebih cekap dan berkesan daripada kaedah biasa membasuh sayur-sayuran.


Untuk menetapkan peranti untuk pembersihan, ikuti prosedur di bawah:


• Letakkan sayur-sayuran dalam bekas yang dipenuhi dengan air.

• Letakkan peranti secara langsung di atas sayur-sayuran di dalam bekas air.

• Pasangkan mesin pembersih ultrasonik Sonic Rendam ke soket dinding.

• Tetapkan pemasa anda.

• Benarkan peranti untuk menyelesaikan proses pembersihan.

• Segera pemasa yang ditetapkan dimatikan atau diaktifkan, pembersihan selesai.

• Sayuran anda dibersihkan dan sedia untuk digunakan.


Cirsum Ultrasonic Sayuran dan Mesin Pembersih Buah adalah satu lagi mesin mesin basuh sayuran yang menggunakan teknologi ultrasonik dalam operasinya


Kent ozon sayuran dan mesin mesin basuh buah

Kent ozon sayur-sayuran mesin mesin basuh membersihkan sayur-sayuran menggunakan teknologi pemurnian ozon yang inovatif untuk menghancurkan bakteria berbahaya dan mengeluarkan racun perosak yang tersisa di permukaan sayur-sayuran. Ini membantu kita untuk mengambil sayur-sayuran segar tanpa pencemaran. Hanya mencuci sayur-sayuran ini dengan air bersih tidak mengeluarkan racun perosak sisa dan pelbagai pencemaran berbahaya dari permukaan sayur-sayuran.


Bagaimana kerja-kerja

Ozon (O₃) adalah pengoksidaan yang kuat. Ia mudah mengoksidakan semua racun perosak, bahan kimia toksik, virus, bakteria, dan pelbagai patogen yang terdapat di permukaan sayur-sayuran. Proses pembasmian kuman ozon bermula dengan generasi gelembung ozon pada 200 mg sejam. Ozon yang dihasilkan dibubarkan di dalam air yang mengandungi sayur-sayuran, dan pengoksidaan serta-merta bermula, dan bahan pencemar seperti bakteria teroksida. Ozon mengoksidakan beberapa bahan organik yang melekat pada membran atau tisu bakteria, parasit, dan virus.


Reka bentuk yang rapi dan padat, mesin mesin basuh sayuran Kent wujud dalam reka bentuk kaunter atas dan dinding yang dipasang. Mesin mesin basuh sayuran mudah alih dan padat adalah mesra pengguna dan mengekalkan sayur-sayuran segar untuk masa yang lebih lama. Ia mempunyai fungsi pemasa sebanyak 15 hingga 30 minit.


Ikut prosedur di bawah untuk memulakan proses membasuh sayur-sayuran anda dengan salah satu mesin mesin basuh sayur-sayuran terbaik untuk kegunaan rumah yang menggunakan teknologi ozon.


• Letakkan sayur-sayuran dalam bekas yang dipenuhi dengan air.

• Masukkan peranti ozon atau tiub dalam bekas sayur-sayuran.

• Bergantung pada berapa lama anda mahu proses pembersihan untuk bertahan, masa boleh ditetapkan selama 15-30 minit.

• Selepas proses pemurnian selesai, basuh sayur-sayuran dengan air bersih.

• Sayuran sedia untuk digunakan


LainMesin mesin basuh sayuranyang menggunakan teknologi ozon untuk pembasmian sayur-sayuran adalah o₃ elit tulen 50kt sayuran dan pembersih buah, pembuat ozon hijau, arg penjagaan kesihatan sayur-sayuran dan pembersih buah, sayur-sayuran EPS dan mesin pembersih buah-buahan, dan sayur-sayuran prestij dan pembersih buah (ozonizer) -poz 1.0.Sayuran Sayuran Aquox dan Pembersih Buah Pembersih Sanitizer Sanitizer

Aquox adalah mesin mesin basuh sayuran semulajadi dengan disinfektan permukaan, degreaser, sterilizer, deodorizer, dan pembersih yang menjadikan makanan yang kami makan selamat dan bebas daripada bahan kimia sisa. Ia berkesan memusnahkan 99.99% bakteria, racun perosak, dan virus dari permukaan sayur-sayuran menjadikan mereka segar dan selamat untuk digunakan.


Bagaimana ia berfungsi

Aquoxmesin mesin basuh sayurane menggunakan teknologi HOCL (asid hypochlorous) yang digunakan dalam pemprosesan makanan, penjagaan kesihatan, rawatan air, pembersihan, produk bayi, dan ruang perindustrian. Teknologi HOCL melibatkan pengeluaran hokl di dalam negara dengan menggabungkan air paip, cuka, garam meja, dan elektrik. Ini menghasilkan air berasid berasid yang mampu memusnahkan kuman dan pelbagai mikro organisma yang berbahaya di permukaan sayur-sayuran.


Ikut langkah-langkah di bawah untuk menghasilkan asid hypochlorous dan membersihkan sayur-sayuran anda:


• Tuangkan air paip ke dalam mesin sayuran dan mesin mesin basuh

• Tambah beberapa garam meja

• Tambah cuka

• Pasangkan peranti dan hidupkan elektrik

• HOCL dihasilkan dan ia dengan serta-merta memusnahkan bahan pencemar di permukaan sayur-sayuran.

Ha655002ae81d457480bbade22fb5a9bey.

Kesimpulannya

Penggunaan sayur-sayuran menawarkan banyak manfaat kesihatan. Walau bagaimanapun, sayur-sayuran dan makanan organik lain seperti buah-buahan di pasar raya dan kedai runcit tercemar dan penggunaannya boleh menjejaskan kesejahteraan kami. Mencuci sayur-sayuran anda dengan mesin mesin basuh sayur-sayuran terbaik untuk tujuan rumah atau domestik membantu menghilangkan mikrob dan racun perosak yang telah mencemarkan permukaan sayur-sayuran. Juga penting ialah mengetahui bagaimana mesin mesin basuh ini berfungsi dan teknologi di belakang operasi mereka. Untuk lebih lanjut mengenaiBest Mini Ultrasonic Ozone Buah dan Sayuran Pensteran Pembersih Mesin Mesin MesinUntuk kerja rumah, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen