Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Blunders yang dibuat oleh orang ketika membeli pembersih udara China dari pembekal dan kilang

Blunders yang dibuat oleh orang ketika membeli pembersih udara China dari pembekal dan kilang

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-06      Asal:https://www.olansichina.com/

Blunders yang dibuat oleh orang ketika membeli pembersih udara China dari pembekal dan kilang

Blunders yang dibuat oleh orang ketika membeli pembersih udara China dari pembekal dan kilang

Terdapat banyak kesilapan yang orang membuat apabila membeli pembersih udara. Banyak perkara juga diabaikan. Ia telah ditubuhkan bahawa orang mengabaikan ozon yang boleh menjadi sangat berbahaya kepada kesihatan, gagal untuk menjaga kualiti udara dan gagal memikirkan kesejahteraan dan kesihatan secara logik. Terdapat lebih banyak lagi untuk menambah senarai ini.

Pembekal Pembersih Air Olansi (12)

1. Memilih pembersih udara China yang mesra bajet

Sebahagian besar penduduk hanya menganggap harga jualan tanpa mempertimbangkan apa yang boleh dilakukan pembersih udara rumah. Orang sering mengabaikan manfaat dan perbelanjaan yang mungkin timbul semasa menggunakan pembersih. Terdapat pembersih udara yang berbeza yang terdapat di pasaran, dan semua mempunyai ciri dan kapasiti yang berbeza. Terdapat pembersih udara ion negatif, pembersih udara desktop, pembersih udara PM2.5, pembersih udara UVC, dan pembersih udara HEPA. Ini datang dengan keupayaan dan ciri yang berlainan. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa beberapa pembersih udara diskaun datang dengan perbelanjaan besar untuk pemeliharaan. Kadang-kadang pembersih yang berpatutan boleh mendapat kelebihan dengan menjual penapis gantian yang mahal. Inilah sebabnya mengapa bekerja dengan syarikat yang boleh dipercayai seperti Olansi adalah idea yang baik.


2. Percaya anggaran volume bilik berdasarkan promosi yang dibuat

Adalah logik bagi seseorang untuk membeli pembersih udara China yang bertarung. Ini kerana terdapat vendor yang tidak bertanggungjawab yang membuat keterlaluan mengenai jenis ruang yang pembersih udara tertentu boleh dibersihkan. Dalam kebanyakan kes, halaju kipas tertinggi digunakan untuk membuat anggaran. Mereka juga meneka anggaran bilangan pertukaran udara yang boleh dicapai dalam jangka masa tertentu. Kerana untuk menjadi pembersihan yang berjaya, 4-6 ach atau perubahan udara per jam dituntut. Ini mungkin apabila pembersih melakukan pada minimum yang telanjang. Dengan cara ini, seseorang dapat memastikan bahawa kapasiti dapat ditingkatkan sekiranya keperluan timbul. CADR dan perubahan udara dalam masa satu jam perlu dilihat dengan beberapa syak wasangka. Orang mungkin mahu membuat anggaran apabila mesin itu berada dalam prestasi yang paling rendah.


3. Tidak melayani pembersih udara China

Begitu banyak pembeli tidak menganggap jenis pemeliharaan menuntut pembersih udara olansi yang boleh dimiliki. Banyak iklan yang menyatukan orang untuk menganggap bahawa mengekalkan sistem penapisan adalah mahal, tidak menyenangkan, dan susah payah. Pembersih udara HEPA mempunyai sistem yang dikaitkan dengan kualiti tinggi dan nilai yang tinggi; Walau bagaimanapun, suis penapis mungkin memerlukan penggantian selepas beberapa tahun.


Untuk memastikan pembersih udara olansi bekerja dengan yang terbaik, penting untuk melakukan pembersihan yang hebat. Apabila pembersih udara dibeli, seseorang perlu berhati-hati dan membersihkan seberapa kerap yang diperlukan tanpa gagal.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (58)

Apabila membeli pembersih udara terbaik China, adalah penting untuk menyelidik pasaran dengan baik. Ini adalah satu-satunya cara untuk memberitahu apa yang ditawarkan. Memilih pembersih udara olansi perlu dilakukan dengan keyakinan yang hebat. Pengilang bertekad untuk menawarkan alat terbaik untuk menjaga udara dalaman dan menegakkan kehidupan yang sihat. Untuk lebih lanjut mengenai China Air Purifier, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen