Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Di manakah saya harus meletakkan pembersih udara UV saya untuk bilik saya?

Di manakah saya harus meletakkan pembersih udara UV saya untuk bilik saya?

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-28      Asal:https://www.olansichina.com/

Di manakah saya harus meletakkan pembersih udara UV saya untuk bilik saya?

Di manakah saya harus meletakkan pembersih udara UV saya untuk bilik saya?

Tidak ada keraguan fakta bahawa seorang ChinaUV Air Purifier.Boleh menawarkan banyak faedah yang pernah dipasang di rumah, pejabat atau ruang lain. Ini boleh menjadi manfaat seperti menghilangkan bau yang tidak baik dan menyinggung perasaan, membantu anda untuk hidup sihat, memastikan anda tidur dengan baik, penyingkiran radon dan banyak lagi. Faedah-faedah memasang pembersih udara UV China di rumah anda hampir tidak terbatas. Ini mungkin mengapa kebanyakan orang tidak sepatutnya mendapat cukup apa yang ditawarkan oleh Olansi Uv Air Purifier yang ditawarkan sekarang.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (8)

Berikut adalah satu masalah

Walaupun semua manfaat yang disebutkan di atas yang boleh ditawarkan oleh Olansi UV Ud Air Purifier, nampaknya ada satu masalah yang dihadapi oleh pengguna. Ini tidak mengetahui bagaimana untuk meletakkan pembersih udara UV mereka. Sebenarnya, ini mungkin terdengar, ia dapat menafikan anda mengalami manfaat yang dibuat oleh perkakas tersebut untuk ditawarkan apabila digunakan.


Sebelum berfikir tentang menghubungi mana-mana kilang pembersih udara UV, adalah disyorkan untuk mengetahui bagaimana perkakas ini boleh diletakkan di ruang anda untuk hasil maksimum. Tidak perlu bimbang walaupun kerana jawatan ini akan bertujuan untuk membantu anda keluar. Ia akan menjelaskan segala-galanya tentang meletakkan pembersih udara UV China anda dalam kedudukan yang tepat untuk prestasi yang optimum.


Apa yang patut anda ketahui

Apabila ia datang untuk meletakkan pembersih udara UV di kedudukan yang betul, sangat penting untuk memahami satu perkara. Inilah hakikat bahawa anda mahu perkakas tersebut membersihkan semua udara di dalam bilik anda dan bukannya satu sudut kecil. Ini adalah salah satu kesilapan yang kebanyakan orang biasanya membuat. Mereka menghubungi pembekal UV Air Purifier, membuat pembelian dan mula mengadu bahawa mereka masih belum mengalami manfaat yang diketahui oleh peralatan ini. Kedudukan yang betul sangat penting dan tidak boleh diabaikan atas apa-apa sebab. Oleh itu, adalah penting untuk memahami bagaimana teknologi ini diletakkan atau diletakkan sebelum menghubungi mana-manaUV Air Purifier Manufacturer. Ini adalah satu-satunya cara anda boleh mendapatkan nilai yang baik untuk wang.


Sebaik sahaja anda berjaya membeli pembersih udara UV yang teratas dan boleh dipercayai, langkah seterusnya sentiasa mempunyai apa-apa yang diletakkan di tempat yang betul. Anda dijangka memahami bilik anda dengan lebih baik. Ini sangat diperlukan apabila anda cuba menangani bau yang tidak baik dari dapur atau mana-mana bahagian lain dari ruang tersebut. Ia juga boleh menjadi ruang bawah tanah yang berjamur. Apabila anda meletakkannya di mana-mana tempat ini, terdapat peluang yang sangat baik untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan dengan cara yang paling berkesan.


Kadang-kadang, pengeluar pembersih udara UV yang boleh dipercayai akan memberi anda beberapa tip berguna tentang cara terbaik untuk menggunakan perkakas tersebut. Walau bagaimanapun, perhatikan bahawa tidak ada saintifik atau teknikal mengenai proses tersebut. Ia pada asasnya semua tentang mengenal pasti kawasan di ruang bilik anda di mana terdapat bau yang tidak menyenangkan dan tidak menyenangkan. Juga, seperti itu boleh membolehkan ia menghilangkan bahan kimia dan gas berbahaya. Ini biasanya berlaku dengan bantuan penapis karbon yang diaktifkan.


Beberapa petua utama untuk sentiasa ingat

• Pastikan untuk mengetahui di mana untuk meletakkan perkakas ini sebelum menghubungi mana-mana kilang pembersih udara UV

• Ada kalanya anda boleh mendapatkan bantuan daripada pengeluar pembersih udara UV. Ini mungkin terhad kepada tahap tertentu


Beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan

Apabila datang untuk mengetahui tempat yang betul di mana pembersih udara UV China boleh diletakkan, terdapat pembolehubah atau faktor yang harus selalu dipertimbangkan. Tanpa ini, anda mungkin berjuang untuk mendapatkannya dengan betul.


1 - Saiz Bilik

Ini adalah perkara pertama yang perlu dipertimbangkan ketika datang kepada bagaimana andaUV Air Purifier.perlu diletakkan untuk prestasi yang optimum. Ramai orang percaya tidak mungkin untuk meletakkan pembersih udara UV kecil di ruang yang besar. Ini tidak benar dalam apa jua cara. Sebenarnya, anda boleh menggunakan pembersih udara UV yang lebih kecil di bilik bersaiz besar. Ia pada asasnya semua tentang meletakkannya di tempat yang betul untuk menghilangkan bau yang tidak baik.


Sebagai contoh, jika anda mempunyai bilik yang mengukur sekitar 100 kaki persegi, tidak perlu meletakkan pembersih udara UV yang dimaksudkan untuk ruang 50 kaki di tengah. Berikut adalah beberapa petua untuk mengetahui sama ada pembersih udara UV akan menjadi sempurna untuk bilik anda.


• Tentukan CADRnya. Ini adalah petunjuk tentang berapa banyak udara yang ditapis pada setiap jam. Apabila bilangannya tinggi mengetahui bahawa kadar penapisannya akan cepat.

• Tentukan kawasan ruang tersebut. Selepas itu, pastikan CADR adalah dua pertiga (minimum) kawasan tersebut.

2 - Mengetahui Bilik Anda

Sebelum menghubungi pengeluar pembersih udara UV, sangat penting untuk mengenal pasti semua kawasan yang kotor di dalam bilik anda. Sebagai contoh, cari ruang yang mengandungi terlalu banyak habuk, rambut haiwan kesayangan dan zarah halus. Sebabnya adalah bahawa anda tidak mahu menyimpan pembersih udara UV di tempat yang kemas. Ini hanya akan membuang masa pada akhirnya kerana tiada apa yang akan ditapis.


Nota Penting untuk diingati

• Pemurni UV berfungsi dengan betul apabila anda dapat mengetahui sumber bau yang tidak baik di dalam bilik anda.

• Letakkannya di tempat yang kebanyakannya diperlukan. Ini bermakna mereka tidak akan ditempatkan di satu tempat.

• Jika masalah anda adalah udara yang buruk dari luar, pertimbangkan untuk meletakkan perkakas tersebut menutup tetingkap anda.


3 - Elektronik Berdekatan

Ada sesuatu yang pembersih udara UV berfungsi berdasarkan yang kebanyakan orang tidak tahu. Ini adalah panjang gelombang. Dengan teknologi seperti ini, ia sentiasa disyorkan untuk tidak menyimpan peranti elektronik lain yang hampir sama dengan gangguan yang mungkin dielakkan. Sekiranya terdapat sebarang peranti lain, yang memberikan jarak sekitar 5Feet tidak akan menjadi idea yang tidak baik.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (68)

Kesimpulannya

Setelah melihat di atas, agak jelas bahawa apabila datang kepada bagaimana China andaUV Air Purifier.Boleh diletakkan untuk hasil yang terbaik, terdapat banyak faktor yang biasanya dimainkan. Sebelum menghubungi kilang UV Air Purifier, pastikan anda memahami pembolehubah ini.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen