Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Jenis bahaya yang ditimbulkan oleh habuk dan bagaimana china pembersih udara penapisan udara boleh membantu

Jenis bahaya yang ditimbulkan oleh habuk dan bagaimana china pembersih udara penapisan udara boleh membantu

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2022-01-13      Asal:https://www.olansichina.com/

Jenis bahaya yang ditimbulkan oleh habuk dan bagaimana china pembersih udara penapisan udara boleh membantu

Jenis bahaya yang ditimbulkan oleh habuk dan bagaimana china pembersih udara penapisan udara boleh membantu

Apabila seseorang berfikir bahan pencemar berbahaya, habuk jarang datang di bahagian atas senarai. Manu orang menganggap bahawa zarah debu kecil tidak berbahaya. Walau bagaimanapun, menurut sains, habuk boleh menyebabkan banyak bahaya. Apabila zarah bawaan udara, mereka boleh memberi kesan kepada sistem pernafasan sangat, paling terutama paru-paru manusia. Apabila seseorang itu terdedah kepada habuk dalam tempoh yang panjang, ada terikat untuk menjadi beberapa isu-isu yang berkaitan dengan pernafasan. Sesetengah saintis pautan debu kepada beberapa jenis kanser paru-paru.

China Olansi Air Purifier Manufacturer (52)

Dalam kebanyakan kes, habuk rumah adalah di atas tanah dan boleh dilihat dengan mata kita dalam kebanyakan kes. Ia adalah terutamanya kotoran dan pasir. Apabila di atas tanah, debu tidak mungkin bahawa berbahaya. Ia adalah zarah bawaan udara yang boleh membahayakan kesihatan manusia.


penapisan udara dan habuk

Apabila terdapat debu di dalam sebuah rumah, ia boleh menjadi satu isu yang serius kerana ia terdiri daripada perkara-perkara lain daripada kotoran dan pasir. Debu mungkin dari jenis yang berbeza serpihan di dalam rumah. Sesiapa yang mempunyai haiwan peliharaan perlu tahu bahawa kulit mati daripada haiwan juga boleh menyumbang kepada tahap habuk tinggi di dalam rumah. Apabila seseorang tidak alah, habuk itu boleh tidak menyebabkan apa-apa tindak balas. Walau bagaimanapun, sesetengah orang mempunyai alahan, dan mereka boleh bertindak balas terhadap hama, bulu haiwan peliharaan, dan debu.HEPA pembersih udaraadalah beberapa pilihan yang terbaik apabila ia datang untuk menangani isu-isu berkaitan habuk.


Saiz debu

Apabila di atas tanah, debu adalah selamat dan boleh dilihat. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja ditiup ke udara, ia menjadi mikroskopik dan mungkin tidak dapat dilihat. Debu mikroskopik boleh membahayakan. Zarah boleh sampai ke sistem manusia imun dan paru-paru juga. Apabila dihidu sentiasa, ia boleh menyebabkan jangkitan paru-paru. Ini bermakna bahawa walaupun seseorang itu tidak melihat habuk di dalam rumah, ia boleh diisi dengan habuk mikroskopik. Rumah tidak boleh benar-benar bebas daripada habuk.


kumpulan berisiko

Tanpa mengira usia, semua manusia mempunyai risiko apabila debu disedut sentiasa. Ini adalah apa yang begitu ramai orang mempunyai isu-isu yang berkaitan dengan debu. Walau bagaimanapun, sesetengah orang mempunyai risiko yang lebih daripada yang lain. Sesetengah orang mendapatkan reaksi alahan, dan habuk boleh memberi kesan kepada mereka ke tahap yang hebat.


Bayi mempunyai risiko yang lebih tinggi, dan begitu juga dengan orang yang lebih tua, terutama mereka yang mempunyai imuniti lemah atau paru-paru yang lemah. Bayi mempunyai sistem imun yang membangun, dan itulah sebabnya reaksi habuk boleh menjadi amat buruk. badan-badan kecil mereka masih belajar bagaimana untuk berurusan dengan jangkitan seperti bakteria dan virus. Jika mereka mendapatkan terdedah kepada bahan cemar seperti debu, sistem imun mereka dikompromi.

China Olansi Air Purifier Manufacturer (71)

Untuk mengendalikan habuk, salah satu perkara yang paling penting ialah membersihkan rumah dengan kerap. Yang kedua adalah untuk mendapatkan pengukuhan dengan membeli pembersih udara Olansi terbaik untuk rumah. Olansi mencipta beberapa pembersih udara UVC terbaik dan pembersih udara HEPA. Apabila bekerja dengan pengeluar pembersih udara yang betul, ada yang terikat untuk menjadi manfaat yang besar pada akhir hari. Olansi mempunyai kilang pembersih udara berfungsi menggunakan teknologi terkini untuk mengendalikan habuk dan isu pencemaran lain.

Untuk lebih lanjut mengenai jenis bahaya yang ditimbulkan oleh habuk dan bagaimanaPembersih udara penapisan udara Chinaboleh membantu, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/Untuk maklumat lanjut.Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen