Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Kajian dan Kesan Pembersih Air Olansi pada Kualiti Tidur

Kajian dan Kesan Pembersih Air Olansi pada Kualiti Tidur

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-09-10      Asal:https://www.olansichina.com/

Kajian dan Kesan Pembersih Air Olansi pada Kualiti Tidur

Kajian dan Kesan Pembersih Air Olansi pada Kualiti Tidur

Orang memilih untuk melaburAir Purifiers.untuk alasan yang berbeza. Walau bagaimanapun, perkara utama adalah untuk penyucian udara. Persoalan terbesar yang ditanya oleh orang adalah sama ada pembersih udara memperbaiki atau membantu tidur.

Pembekal Pembersih Air Olansi (9)

Kualiti udara dan tidur

Lebih enam puluh peratus penyakit yang mempengaruhi manusia datang akibat pencemaran udara. Apabila kita tidur, sistem imun melambatkan dan berada pada tahap terendah. Semasa masa, bahan berbahaya, bakteria, dan virus boleh menyerang badan dan menyebabkan kemudaratan.


Menurut penyelidikan psikologi, telah dilihat bahawa persekitaran semula jadi dapat memberi kesan yang sangat positif. Ini dapat menjelaskan mengapa ia bersantai untuk mendengar burung, air, angin semula jadi, dan hujan.


Pembersih udara memurnikan pencemar yang berbeza dari udara. Ini termasuk formaldehid, bakteria, dan virus. Ini bermakna persekitaran yang selamat untuk tidur dan berehat. Penciptaan persekitaran yang bersih mensimulasikan persekitaran semula jadi. Apabila udara dalaman disucikan, ion negatif dikeluarkan untuk mempromosikan koordinasi antara bilik dan rakyat. Dengan cara ini orang boleh mencapai tidur yang baik dalam persekitaran yang terbaik.


Penciptaan mikro

Pembersih udara Olansi boleh membantu mewujudkan persekitaran mikro yang selamat untuk orang dan orang yang mempromosikan kesihatan. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa tidak semua pembersih adalah yang terbaik, dan tidak semua boleh membantu dalam meningkatkan tidur. Ini adalah sesuatu yang tidak sepatutnya dianggap. Keupayaan pembersih untuk meningkatkan tidur mempunyai kaitan dengan faktor yang berbeza. Apabila cuaca mempunyai jerebu yang teruk dan pembersih kekal, adalah mungkin untuk bangun dengan tekak gatal dan kering.


Ia juga mungkin untuk menggunakan pembersih udara semalaman dan masih mendapati bahawa PM2.5 masih tinggi. Ini biasanya kerana kelajuan angin terendah digunakan pada waktu malam. Ini dilakukan untuk mengawal bunyi bising. Atas sebab ini, kecekapan pemurnian dan nilai CADR kekal rendah. Juga, kebanyakan bangunan awam datang dengan piawaian ketat perubahan nombor udara. Walaupun tingkap dan pintu tetap ditutup, tidak ada cara untuk mengasingkan udara yang datang dari luar sepenuhnya.


Menggunakan pembersih udara pada waktu malam adalah terhad oleh senario yang berbeza, termasuk kebocoran udara ke dalam bilik, nilai CADR yang rendah, dan hakikat bahawapembersih udaratidak biasanya dilakukan pada optimum.


CADR dan tidur

Kebanyakan orang lebih suka menggunakan pembersih udara HEPA dan jenis lain dengan peralatan automatik. Ini bermakna bahawa pembersih udara dapat menyesuaikan kedudukan gear dan kelajuan angin secara automatik. Ini sentiasa sesuai dengan perubahan dalam persekitaran. Ini adalah perkara yang mudah. Mod tidur adalah tetapan terpanjang yang digunakan. Ini disebabkan oleh kawalan bunyi. Walau bagaimanapun, terdapat kelemahan kerana nilai CADR pada masa itu berlaku terkecil. Terdapat standard yang ditetapkan mengenai jenis nilai CADR yang boleh diterima. Apabila ia rendah, maka kawasan yang berkenaan harus lebih kecil. Pembersih udara mungkin tidak berguna apabila digunakan dalam ruang yang lebih besar daripada kawasan yang diterima yang diterima.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (78)

Kilang Pembersih Air Olansi menghasilkan pembersih udara UVC terbaik dan pembersih udara HEPA, antara lain, untuk memastikan persekitaran rumah selamat dan bersih. Produk mereka boleh didapati di bahagian yang berlainan di dunia, dan mereka mempunyai pengalaman yang hebat dalam mewujudkan pembersih udara yang terbaik. Untuk lebih lanjut mengenai kajian dan kesan penulen udara Olansi pada kualiti tidur, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/oem-odm.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen