Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Memilih antara pembersih udara bilik dan pembersih udara seluruh rumah dengan cahaya UV

Memilih antara pembersih udara bilik dan pembersih udara seluruh rumah dengan cahaya UV

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-09      Asal:Tapak

Memilih antara pembersih udara bilik dan pembersih udara seluruh rumah dengan cahaya UV

Memilih antara pembersih udara bilik dan pembersih udara seluruh rumah dengan cahaya UV

MemilihChina Air Purifiers.Boleh sedikit mengelirukan kerana pelbagai yang luas kini membanjiri pasaran. Walau bagaimanapun, Olansi boleh mempunyai kelebihan yang hebat sejak syarikat itu berada dalam perniagaan selama hampir sedekad sekarang, menawarkan penyelesaian untuk rumah di seluruh dunia. Terdapat pembersih bilik dan pembersih seluruh rumah.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (68)

Pembersih bilik.

Ini adalah pembersih udara yang paling biasa yang terdapat di pasaran dan biasanya terdapat di kedai-kedai elektronik yang berbeza di seluruh dunia. Biasanya, mereka adalah alat yang berdiri bebas yang mungkin tidak memerlukan pemasangan profesional. Ini mempunyai proses yang berbeza yang boleh digunakan untuk menangani pencemaran udara dalam radius yang diberikan di dalam bilik.


Terdapat contoh di mana kualiti udara boleh menjejaskan tidur. Jika seseorang mempunyai masalah sedemikian, mereka harus mempertimbangkan untuk meletakkan pembersih udara bilik di kawasan bilik tidur. Dalam banyak kes, pembersih udara bilik mudah mudah alih dan boleh dipindahkan dari satu bilik ke seterusnya, yang agak mudah.


Kelebihan

• Mereka mudah alih

• Mereka tidak memerlukan sistem HAVC untuk berfungsi dengan baik

• Tiada pemasangan profesional yang diperlukan dalam kebanyakan kes

• Cenderung lebih murah berbanding pilihan seluruh rumah


Keburukan

• boleh menghasilkan bau

• mungkin tidak berfungsi dengan baik dalam tetapan kelajuan yang lebih rendah

• Mereka berisik, terutamanya pada tetapan kelajuan yang lebih tinggi

• boleh mengambil ruang di dalam bilik


Pembersih udara rumah seluruh rumah

Dalam kebanyakan kes, sistem disambungkan ke sistem HAVC dengan saluran dan peminat melukis di udara ke dalam unit. Dalam banyak kes, sistem dipasang ke saluran havc. Kerumitan dan harga pembersih ini berbeza-beza. Mereka boleh melibatkan penapis murah yang boleh dikendalikan tanpa profesional; Terdapat juga penapis standard atau sistem mahal yang memerlukan profesional untuk mengendalikan pemasangan. Yang terakhir mungkin kos agak wang tunai. Orang-orang berkuasa yang bebas yang bebas itu agak mahal, dan mereka beroperasi tanpa memerlukan sistem HAVC.


Kelebihan

• Mereka terletak ideal kerana pengaliran adalah sumber utama pencemar udara yang berbeza

• Mereka tidak mengambil banyak ruang dalam ruang tamu

• Mereka lebih senyap berbanding dengan pilihan bilik tunggal


Keburukan

• mungkin tidak berfungsi apabila HVAC dimatikan kecuali mereka bebas daripadanya

• Biasanya memerlukan sistem terpaksa-udara

• Mereka tidak menargetkan bilik tertentu tetapi menawarkan pemurnian yang sama ke semua bilik

• Mereka agak mahal kebanyakan kali


Dengan memahami jenis keperluan sejauh pencemaran berkenaan, ia menjadi lebih mudah untuk memilih jenis yang betul untuk dipasang. Salah satu perkara yang perlu diketahui ialah sama ada terdapat bilik yang mempunyai lebih banyak pencemaran daripada yang lain. Dalam kes sedemikian; Pembersih satu bilik boleh menjadi pilihan terbaik kerana ia boleh ditinggalkan di dalam bilik tertentu untuk pembersihan udara yang lebih peribadi. Jika ia adalah perkara umum dan seseorang sudah mempunyai sistem HVAC di tempat, pilihan seluruh rumah mungkin cara terbaik untuk pergi.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (38)

Pilih pelbagai jenis pembersih udara seperti pembersih udara hepa atauPM2.5 Air Purifiers.Dari pelbagai pembersih udara Olansi yang terdapat di pasaran hari ini. Untuk lebih lanjut mengenai

pembersih udara bilik dan pembersih udara seluruh rumah dengan cahaya UV, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen