Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Memilih lokasi yang berfungsi untuk Olansi penulen udara

Memilih lokasi yang berfungsi untuk Olansi penulen udara

Views:2     Pengarang:China Air Purifier Manufacturer     Masa Terbitkan: 2021-12-30      Asal:https://www.olansichina.com/

Memilih lokasi yang berfungsi untuk Olansi penulen udara

Memilih lokasi yang berfungsi untuk Olansi penulen udara

pembersih udaraboleh membuat perubahan yang besar dalam meningkatkan kualiti udara dalam bilik. meletakkannya di kedudukan yang sesuai oleh, seseorang mendapat daripada sebahagian besar mesin. Ia membantu untuk mematuhi arahan pengeluar pembersih udara kerana mereka memahami mesin mereka yang terbaik. Memilih produk yang terbaik boleh bermakna kecekapan yang besar dan fungsi pada akhir hari.


Salah satu perkara yang perlu dipertimbangkan ialah saiz bilik dan apa yang pengeluar mengesyorkan. Dengan memadankan bilik untuk mesin, ia bermakna bahawa pembersihan yang terbaik dicapai pada akhir hari.

Olansi kilang udara penulen china (4)

sudut Elakkan dan ruang yang ketat.

Dalam kebanyakan kes, udara pembersih membolehkan aliran udara percuma dalam semua arah. Adalah penting untuk meletakkan mesin supaya ia bebas boleh menarik udara dari semua arah. Ini membawa kepada prestasi yang lebih baik.


Apabila terdapat ruang yang terhad. Jika udara penulen Olansi diletakkan dalam ruang yang ketat atau tempat, ia boleh menjadi sangat lemah dan mungkin tidak mampu menarik mana-mana penerbangan dari semua sudut dalam bilik. Ini bermakna bahawa mayat udara tercemar. Beberapa pembersih udara direka untuk dipasang di dinding. Ia membantu untuk memilih model yang boleh dipasang pada dinding.


pembersih udara tidak perlu diletakkan di bawah atau di belakang perabot.

Kebanyakan pengeluar pembersih udara boleh memberi nasihat pembeli untuk meletakkan mesin di mana tidak ada halangan. Ia tidak sesuai untuk pembersih udara yang hendak diletakkan di belakang atau di bawah perabot. Ini kerana ia akan terhalang dan tidak berupaya membersihkan udara cekap kerana aliran udara terhad. Pertimbangkan ruang yang ada dan memilih kedudukan terbaik penulen untuk bekerja dengan baik.


Elakkan berpasangan

Terdapat banyak alat yang terdapat dalam rumah pintar hari ini. Ia termasuk dehumidifiers dan humidifiers. Terdapat juga unit penyaman udara. Sebab mengapa menggunakan lebih daripada satu mesin pada masa yang sama perlu dielakkan adalah aliran udara yang diperlukan untuk pembersihan yang betul berlaku. Walau bagaimanapun, apabila udara akan ditolak dan ditarik ke segala arah, zarah bawaan udara mungkin tidak boleh dikeluarkan dengan berkesan. Dalam keadaan seperti itu, ia membantu untuk menentukan mesin yang paling wajar untuk rumah.


Apabila penulen sedang bekerja, tingkap perlu ditutup untuk hasil yang lebih baik. Dengan udara luar masuk ke dalam bilik, ia bermakna terdapat debunga, habuk, dan zarah luar yang lain yang akan mencari jalan mereka ke dalam rumah. Ini boleh membuat ia sukar bagi HEPA pembersih udara, atauUVC pembersih udarauntuk bekerja dengan baik. Tingkap perlu ditutup apabila mesin sedang bekerja.


Meletakkan pintu berhampiran

Meletakkan pembersih yang dekat dengan pintu boleh menjadi perkara yang hebat, terutamanya untuk menangkap zarah-zarah udara yang mungkin cuba masuk ke rumah melalui pintu masuk. Ini bermakna pencemar dikeluarkan walaupun sebelum mereka masuk ke dalam rumah. Ini adalah tempat yang bagus untuk meletakkan pembersih, terutama di rumah dengan haiwan kesayangan dan orang yang masuk ke dalam rumah dan keluar.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Pembersih udara Olansi dibuat untuk mengendalikan pelbagai bahan pencemar. Populariti China Air Purifiers adalah kerana seberapa berkesan mereka boleh. Walau bagaimanapun, memilih mesin dari Olansi menjamin kecekapan dan kebolehpercayaan. Untuk memilih lebih banyak lokasi berfungsi untukOlansi Air Purifier., anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen