Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Mendapatkan yang terbaik daripada pembersih udara untuk rumah anda

Mendapatkan yang terbaik daripada pembersih udara untuk rumah anda

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-05-27      Asal:https://www.olansichina.com/

Mendapatkan yang terbaik daripada pembersih udara untuk rumah anda

Mendapatkan yang terbaik daripada pembersih udara untuk rumah anda

Orang perlu mencari cara terbaik untuk menjalani kehidupan yang sihat dan produktif dengan merangkul teknologi yang memudahkannya. Salah satu perkara yang perlu dilakukan adalah memperbaiki kualiti udara yang mereka nafas. Salah satu tempat yang tepu dengan patogen adalah kawasan tertutup. Bilik-bilik boleh menjadi pengap, dan udara dalam mungkin penuh dengan perkara yangpembersih udaraboleh dengan mudah menjaga dan menghilangkan sepenuhnya.


Inilah sebabnya mengapa begitu banyak pembersih udara China telah diperkenalkan ke pasaran hari ini. Pembersih udara rumah dibuat dengan pengguna dalam fikiran. Mereka direka untuk menawarkan kapasiti penapisan udara yang berbeza dan bekerja dengan baik di kawasan tertutup.

Pembekal Pembersih Air Olansi (15)

Pembersih udara desktop.Juga agak biasa, dan mereka datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Keupayaan mereka juga berbeza. Membuat penilaian yang teliti terhadap apa yang ditawarkan oleh pasaran dan jenis keperluan seseorang yang mempunyai cara penting untuk memastikan pembersih terbaik dipilih.


Bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik daripada mesin

Pembersihan:

Ini adalah salah satu cara terbaik untuk memanjangkan hayat penapis udara. Adalah penting untuk membersihkan penapis atau menggantikannya dengan kerap. Sesetengah penapis boleh dikosongkan dengan selamat dan kemudian diletakkan kembali ke pembersih udara. Untuk penapis yang berlipat, penggantian sepatutnya dilakukan sekali setiap enam hingga 12 bulan. Dalam kes penapis karbon, mereka perlu diganti setiap tiga bulan.

Penempatan:

Pembersih udara Olansi perlu diletakkan di tempat yang betul. Jika hanya satu unit yang akan digunakan, lebih baik meletakkannya di kawasan di mana kebanyakan masa dibelanjakan. Ini boleh menjadi bilik tidur atau ruang tamu. Mesin mungkin agak clunky dan berat untuk bergerak. Ini bermakna jika unit diperlukan di setiap bilik, seseorang mungkin perlu membeli lebih banyak. Adalah penting untuk meletakkannyapembersih udara rumah.di tempat di mana tidak ada halangan. Ini memudahkan pergerakan udara bebas. Jangan letakkannya berhampiran langsir.

Pastikan ia berjalan:

Adalah penting untuk mempunyai pembersih udara ion negatif yang berjalan sepanjang menikmati manfaat penuhnya. Pada masa ini, tingkap dan pintu mesti tetap ditutup. Apabila tiada sesiapa di dalam bilik, pembersih udara rumah harus ditetapkan dalam tetapan tertinggi dan kemudian berpaling apabila orang kembali. Ini menjamin bahawa ia masih berfungsi dengan baik dan menjaga udara sebagai tulen kerana ia sepatutnya.

Pembekal Pembersih Air Olansi (16)

Olansi Air Purifiers adalah beberapa pilihan terbaik yang tersedia hari ini. ThePengeluar Air Purifiers Olansiberpusat di China, dan mereka menawarkan beberapa pilihan terbaik untuk memastikan udara bersih dan selamat dari patogen. Oleh kerana terdapat banyak manfaat yang berkaitan dengan pembersih udara, pilihan harus dibuat dengan penjagaan yang paling besar. Terdapat pembersih udara desktop kecil serta pilihan yang lebih besar sesuai untuk bilik yang lebih besar.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen