Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Menggunakan Olansi China Hepa Air Purifiers dengan cara yang betul

Menggunakan Olansi China Hepa Air Purifiers dengan cara yang betul

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-07      Asal:https://www.olansichina.com/

Menggunakan Olansi China Hepa Air Purifiers dengan cara yang betul

Menggunakan Olansi China Hepa Air Purifiers dengan cara yang betul

Kualiti udara adalah kritikal hari ini berbanding sebelum ini kerana penyakit udara yang menghadap dunia, termasuk Coronavirus. Kebanyakan kerajaan menganjurkan untuk mencuci tangan yang berkesan dan menyeluruh selepas bersentuhan dengan permukaan, memakai topeng, membersihkan, dan mengelakkan ruang yang sesak.


Apabila dalam ruang tertutup, dinasihatkan agar udara terus mengalir bebas untuk mengelakkan pencemaran silang. Dalam keadaan di mana seseorang tidak berada dalam kedudukan untuk mengalihkan bilik, ia mungkin bijak untuk dipasangChina Air Purifiers.untuk meningkatkan kualiti udara di dalam bilik.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (65)

Pembersih udara Olansi perlu diletakkan di dalam bilik dengan yang paling banyak lalu lintas. Di sinilah kebanyakan kes pencemaran terikat. Mereka juga harus diletakkan di ruang di mana orang menghabiskan sebahagian besar masa mereka, seperti ruang tamu dan bilik tidur. Meningkatkan kualiti udara membantu mengurangkan peluang jangkitan dan meningkatkan kesihatan kerana banyak bahan pencemar lain dihapuskan.


Penghawa dingin segar telah digunakan untuk masa yang lama, tetapi pembersih udara cenderung membawa revolusi baru yang mudah dan mudah digunakan. Adalah penting untuk memahami bagaimana pembersih udara boleh digunakan dengan betul untuk meningkatkan kualiti udara dan menjaga kehidupan dengan cara yang terbaik.


Di pasaran hari ini, kebanyakan pembersih udara China adalah penapis penapis. Prinsip di belakang mesin adalah untuk menghidupkan udara ke dalam mesin, dan kemudian meletakkannya melalui penapis udara dan melepaskannya. Kebanyakan kali, pembersih udara HEPA mempunyai apertur penapis yang lebih kecil daripada diameter mikrob. Inilah yang memudahkan penyerapan. Inilah yang menjadikan penapis HEPA berkualiti tinggi begitu popular kerana mereka cenderung mempunyai kapasiti penapisan yang lebih tinggi. Mereka juga cenderung mempunyai rintangan angin yang lebih tinggi.


Terdapat pelbagai jenisHepa Air Purifiers., dengan perbezaan utama menjadi kualiti penapis udara. Terdapat beberapa gred penapis yang telah disahkan untuk mengendalikan virus, seperti H1N1, yang hampir sama dengan Coronavirus. Ini bermakna terdapat peluang yang tinggi bagi pembersih rumah yang berurusan dengan virus baru.


Terdapat juga pembersih PM2.5 yang menangani PM2.5 pencemar. Mana-mana pembersih udara dipilih, ia membantu untuk memastikan ia diletakkan di kedudukan terbaik. Di mana mungkin, mesin sepatutnya berada di tengah-tengah bilik. Ia tidak bijak untuk mempunyai pembersih terhadap dinding dan objek lain. Ini memudahkan aliran udara yang lancar masuk dan keluar dari mesin.


Elakkan objek dengan air atau humidifiers. Ini menghapuskan peluang udara masuk ke dalam pembersih udara. Wap boleh menyebabkan kerosakan kepada pembersih udara ion negatif, yang bukan perkara yang baik. Kejutan elektrik juga boleh berlaku.


Semasa operasi biasa pembersih udara rumah, adalah yang terbaik untuk mempunyai ruang yang dilampirkan. Pengudaraan yang betul membolehkan peredaran udara. Apabila tingkap dan pintu terbuka, ia tidak selalu dianjurkan untuk meninggalkan pembersih apabila kesan pemurnian berkurangan pada masa itu.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (27)

Apabila tidak digunakan, pastikan pembersih udara UVC anda dicabut, terutamanya apabila tidak ada rancangan menggunakannya dalam masa terdekat. Pilih berkualiti tinggipembersih udara desktop.dan pembersih udara rumah dari Olansi.


Terdapat pelbagai produk untuk mengetahui lebih lanjut tentang dan pilih dari. Untuk lebih lanjut mengenai Olansi China Hepa Air Purifiers, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansifr.com.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen