Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembersih Udara UVC Nano Portable Mini Desktop Terbaik Untuk Covid Dengan H13 Hepa Filter Untuk Meja Pejabat

Pembersih Udara UVC Nano Portable Mini Desktop Terbaik Untuk Covid Dengan H13 Hepa Filter Untuk Meja Pejabat

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-09-23      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih Udara UVC Nano Portable Mini Desktop Terbaik Untuk Covid Dengan H13 Hepa Filter Untuk Meja Pejabat

Pembersih Udara UVC Nano Portable Mini Desktop Terbaik Untuk Covid Dengan H13 Hepa Filter Untuk Meja Pejabat

Untuk mendapatkan yang terbaik dari mana-manaPembersih udara Chinaatau sejenis alat pembersih udara, anda harus kreatif mungkin.Ini jelas sekali apabila anda berusaha melindungi syarikat yang menghasilkan peranti yang boleh dipasang di meja pejabat.Ini tidak semudah yang anda fikirkan.Sebelum memberi perlindungan kepada mana-mana pengeluar pembersih udara untuk tujuan tersebut, ada beberapa faktor yang perlu anda pertimbangkan dengan serius.


Anda akhirnya boleh meletakkan pembersih udara China yang mengerikan di meja pejabat anda.Ini hanya akan menjadikan ruang anda kelihatan kurang menarik.Adakah anda ingin mengetahui masalahnya?Anda mesti mencari alat pembersih udara yang sempurna di antara ratusan.Ini adalah satu tugas yang akan selalu menjadi sangat menakutkan dalam banyak aspek.

Kilang pembersih udara Olansi china (4)

Inilah satu-satunya jalan keluar

Tujuan utama artikel ini adalah untuk mendedahkan pembersih udara terbaik untuk meja pejabat anda.Percaya atau tidak, peranti ini telah membuat perbezaan besar setelah dipasang di pejabat.Ini semua mengenai memilih pembekal pembersih udara yang tepat dari pelbagai pilihan yang akan anda temui dalam catatan ini.


GermGuardian AC4100

Melihat pembersih udara ini pada mulanya, ada sesuatu yang akan terlintas di fikiran anda.Ini adalah kenyataan bahawa ia kelihatan seperti subwoofer.Anda tidak jauh dari kebenaran kerana ia berlaku.Ia adalah pembersih udara 3-dalam-1 untuk meja pejabat yang telah dibina oleh pengeluar pembersih udara dengan silsilah.Iakilang pembersih udaraterletak di Euclid, Ohio.Salah satu kelebihan atau faedah menggunakan peranti ini selama bertahun-tahun adalah bahawa ia menawarkan nilai yang baik kepada pengguna.Kes anda tidak akan berbeza.


Ia mempunyai 3 set penapis untuk memastikan pejabat anda dibersihkan dengan sempurna dan sempurna.Ini adalah penapis HEPA, penapis prefilter dan karbon aktif.Untuk memastikan penapis HEPAnya bertahan seperti yang diharapkan, penyaring akan melakukan kerja dengan baik menyaring zarah yang besar.Ia juga dilengkapi dengan lampu UV-C untuk penghapusan bakteria serta spora jamur.Ringkasnya, jika Anda memiliki pejabat yang berukuran hingga 78 kaki persegi, ini adalah alat pembersih udara yang tepat untuk digunakan.


Beberapa faedahnya adalah:

• Ia mempunyai cahaya UV-C untuk memastikan mikroorganisma dihapuskan

• Penapis HEPAnya sangat berkesan untuk memerangkap haiwan peliharaan, habuk dan alergen

• Reka bentuknya ringkas dan bergaya

• Ia dapat menangkap sehingga 99.97% zarah berbahaya di pejabat

• Dan banyak lagi


Medifikasi MA-14

Ada sesuatu yang tidak diketahui oleh kebanyakan ahli perniagaan.Ini adalah hakikat bahawa mendapatkan lebih banyak pelanggan bergantung pada sama ada pejabat mereka bersih atau tidak.Sudah tentu, tidak ada pelanggan yang berpotensi ingin tinggal di tempat yang dicemari udara.Tidak perlu risau dengan peranti hebat seperti Medify MA-14.Ini adalah penapis premium yang telah membantu banyak pejabat tetap bersih.IniPembersih udara Chinadapat membersihkan pejabat anda dengan sempurna tanpa kompromi.Dalam beberapa minit, udara di pejabat anda akan menjadi sihat agar pelanggan tetap selesa.


Memandangkan kilang pembersih udaranya beroperasi dari China, anda selalu boleh yakin bahawa ia adalah alat yang sangat berpatutan.Tidak perlu risau kerana tidak ada yang dikompromikan dari segi kecekapannya.Untuk ruang 117sqft, Medify MA-14 boleh dibersihkan dalam masa 15 minit.Sekiranya ruang anda 200sqft atau 400sqft, ia akan dibersihkan dalam masa 30 minit atau 1 jam.


Beberapa faedah disenaraikan di bawah:

• Ia dapat menyaring udara yang tercemar dan tercemar dengan cekap

• Sangat sesuai untuk meja kerana bagaimana ia dirancang

• Penapis boleh diganti dengan mudah

• Ia mudah dikendalikan

• Ia mempunyai penapis H13 HEPA (kelas perubatan)

• Dan lain lain


Partu HEPA BS-03

Peranti pembersih udara Partu HEPA adalah cara lain yang kuat untuk membersihkan udara di pejabat anda tanpa ruang diambil kerana ia adalah alat yang dapat digunakan di meja pejabat.Selain ringkas, reka bentuknya sangat menarik.Pembekal pembersih udara ini selalu dikenali memenuhi keperluan selama ini.Oleh itu, tuntutan yang berlebihan akan terus dipercayai.Penapisnya dapat membantu menangkap bau, bau, debunga, asap dan debu.Partu HEPA BS-03 pastinya satu pembersih udara China yang patut digunakan di pejabat.


Syarikat ini mengendalikannyakilang pembersih udara di China.Salah satu sebab mengapa HEPA BS-03 sangat disyorkan adalah tahap kebisingannya.Sudah tentu, pejabat adalah tempat di mana kebisingan tidak dibenarkan dan alat pembersih udara China ini berjaya memenuhi keadaan tersebut.Anda tidak akan menyedari bahawa ia berfungsi.


Manfaatnya disenaraikan di bawah:

• Agar kelantangan dan kelajuan dikendalikan, ia dilengkapi dengan tetapan 3fan

• Ia mempunyai span wangian

• Ia telah dirancang dengan cara yang ringkas

• 100% selamat digunakan

• Dan lain lain


Pembersih udara OLS-K08 Olansi

IniPembersih udara Olansisangat mengagumkan.Sama seperti yang lain di atas, pembersih udara China ini dapat membuat perbezaan yang besar.Mungkin bukan peranti yang boleh diletakkan di atas meja pejabat.Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna ia tidak akan berjaya.Sebenarnya, memandangkan ciri dan fungsi terkini, zarah-zarah udara yang berbahaya pasti akan dihapuskan.


Ini sebenarnya dilengkapi dengan 6 fasa untuk pembersihan udara yang berkesan.Ia juga mempunyai sensor untuk membantu mengesan habuk di pejabat anda.Bahagian yang terbaik adalah walaupun saiz dan kapasitinya, penghasilan bisingnya sangat minimum.Sekiranya anda mencari sesuatu yang dapat menawarkan lebih banyak daripada apa yang dilakukan pembersih udara meja pejabat biasa, tidak perlu risau kerana pembersih udara Olansi akan membantu.

Kilang pembersih udara Olansi china (2)

Kesimpulannya

Pembersih udara di atas didapati sesuai untuk pejabat dan ruang komersial lain.Mereka mempunyai apa yang diperlukan untuk memenuhi keperluan dan harapan anda.Pilih salah satu daripadanya dan hubungi kilang pembersih udara yang bertanggungjawab untuk pengeluarannya.Anda akan kagum dengan ciri-cirinya. Untuk lebih lanjut mengenai UVC nano desktop mini mudah alih terbaikpembersih udara untuk Covid dengan penapis H13 Hepauntuk meja pejabat, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olansichina.com/untuk maklumat lebih lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen