Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembersih udara gred perubatan terbaik dengan penapis HEPA dan cahaya UV dan keberkesanannya dalam membersihkan suasana tertutup

Pembersih udara gred perubatan terbaik dengan penapis HEPA dan cahaya UV dan keberkesanannya dalam membersihkan suasana tertutup

Views:3     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-11-03      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara gred perubatan terbaik dengan penapis HEPA dan cahaya UV dan keberkesanannya dalam membersihkan suasana tertutup

Pembersih udara gred perubatan terbaik dengan penapis HEPA dan cahaya UV dan keberkesanannya dalam membersihkan suasana tertutup

Penyucian udaraadalah topik penting yang perlu ditangani hari ini kerana sejauh mana pencemaran di bahagian yang berlainan di dunia. Uvc Air Purifiers agak popular hari ini. Walau bagaimanapun, mereka mungkin tidak mensterilkan udara sepenuhnya dan tidak boleh mengeluarkan semua bahan pencemar. Terdapat contoh di mana pembersih udara UVC juga boleh menyebabkan pengeluaran ozon, yang cukup berbahaya.


Apabila memilih UVC Air Purifier, ia membantu memahami bahawa beberapa kelemahan dikaitkan dengan yang sama. Walaupun terdapat banyak produk seperti di pasaran, ia membantu memilih produk sedemikian dari pengeluar pembersih udara yang bereputasi. Ini memastikan bahawa ia telah diuji dengan baik dan tidak memancarkan gas ozon melebihi had yang boleh diterima.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (16)

Banyak syarikat pembersih udara China menghasilkan pelbagai jenis produk untuk mengendalikan pelbagai jenis pencemaran di dalam rumah. Ini termasuk pembersih ionik, ionizers, precipitator, dan pembersih elektrostatik. Membuat pilihan harus dimaklumkan dengan baik oleh penyelidikan,Olansi Air Purifiers.boleh dipercayai dan pilihan yang hebat.


Bagaimana UVC Air Purifiers berfungsi

Pembersih ini cuba menggunakan cahaya ultra violet dan kuasa sterilnya untuk menghilangkan pencemar biologi seperti virus, bakteria, dan acuan. Lampu UV sangat popular di sistem pusat untuk mensterilkan udara dan rumah pembersihan.


Salah satu kelemahan yang paling banyak menggunakan kaedah pemurnian udara ini adalah mentol lampu UV yang mahal. Terdapat juga intensiti yang boleh diterima dan masa pendedahan yang diperlukan untuk pembersih udara UVC berfungsi dengan betul dan meneutralkan pencemar biologi yang berbeza.


Sesetengah pengeluar tidak menghasilkan mentol yang mempunyai kuasa yang mencukupi untuk mempunyai kesan yang diperlukan. Juga, lampu yang digunakan dalam kebanyakan pembersih dan pembersih udara tidak cekap tenaga yang bijak, yang bermaksud kos yang besar pada akhir hari.


Isu lain ialah pencemar biologi perlu didedahkan kepada cahaya untuk beberapa waktu untuk disterilkan. Ini bermakna sistem yang baik dan berkesan mungkin melibatkan rawatan udara yang bergerak perlahan. Sekiranya sistem HVAC mempunyai udara yang bergerak dengan pesat, maka pensterilan tidak dapat diselesaikan kerana pendedahan berlaku untuk masa yang singkat. Pendedahan pendek mungkin tidak mencukupi untuk menyebabkan jenis kerosakan yang diperlukan yang dapat menyahaktifkan mikroorganisma.


Perkara lain yang perlu diperhatikan ialah apabila sistem pemurnian udara terdiri daripada lampu UV sahaja, penyingkiran fizikal alergen tidak boleh berlaku. Walaupun selepas penyahaktifan mikroorganisma, mereka masih akan digantung di udara, bermakna mereka masih akan melalui lubang-lubang. Ini bermakna pembersih seperti yang terbaik boleh digunakan bersama dengan pembersih udara HEPA yang baik.


Kenapa UVC Air Purifiers perlu dipertimbangkan

Apabila dicipta oleh pengeluar udara China yang paling hebat seperti Olansi, pembersih udara UVC boleh menjadi sangat berkesan. Tikus cahaya UV boleh merosakkan RNA dan DNA molekul yang penting untuk replikasi dan pembahagian sel.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Ini bermakna menggunakan rawatan seperti ini boleh menyebabkan bio-aerosol kurang berjangkit, yang bermaksud mereka tidak dapat merampas mekanisme pembahagian sel. Walau bagaimanapun, kuman tersebut masih boleh menyebabkan alahan walaupun selepas mereka tidak mampu replikasi. Adalah penting untuk mempertimbangkan cara terbaik untuk menangani keseluruhan penyingkiran organisma yang dinyahaktifkan. Untuk lebih lanjutPembersih Uvc Gred Perubatan Terbaik dengan Penapis HEPA dan Cahaya UVdan keberkesanan mereka dalam membersihkan suasana tertutup, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen