Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Pembersih udara mudah alih terbaik dengan Roda dan ulasan Humidifier untuk Pangsapuri

Pembersih udara mudah alih terbaik dengan Roda dan ulasan Humidifier untuk Pangsapuri

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2022-03-14      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara mudah alih terbaik dengan Roda dan ulasan Humidifier untuk Pangsapuri

Pembersih udara mudah alih terbaik dengan Roda dan ulasan Humidifier untuk Pangsapuri

Telah mendapati bahawa ramai orang tidak tahu ia mungkin digunakanPembersih udara dengan humidifiersbersama-sama. Ada juga yang percaya bahawa kedua-duanya menjalankan fungsi yang sama. Ini tidak benar dalam apa jua cara. Jika anda benar-benar serius untuk melawan masalah pencemaran udara di rumah anda, menggunakan pembersih udara yang mempunyai humidifier tidak akan menjadi idea yang tidak baik. Salah satu sebabnya ialah udara dalaman anda adalah sekitar 2-3 kali lebih tercemar dan tercemar berbanding dengan udara luar.

Pembekal Pembersih Air Olansi (9)

Ia tidak masuk akal untuk membuka tingkap anda semasa musim panas. Malah semasa musim sejuk, anda mungkin mengalami kelembapan yang sangat rendah. Pernahkah anda bangun dengan masalah seperti mulut kering, kulit dan mata? Ini adalah tanda-tanda tahap kelembapan yang rendah. Bolehkah anda melihat sebab mengapa anda memerlukan pembersih udara yang juga boleh berfungsi sebagai humidifier?


Matlamat utama jawatan ini adalah untuk mendedahkan pembersih udara terbaik dengan ulasan humidifier. Peranti ini dikenali sebagai yang terbaik kerana mereka telah memperoleh ulasan positif daripada pembeli. Apa yang perlu anda lakukan adalah melalui setiap ciri mereka dan pilih yang boleh memenuhi keperluan anda.


Tajam plasmacluster kc-850uh

Ini adalah peranti premium yang telah berjaya mendapatkan banyak ulasan positif dari pengguna akhir selama ini. Apabila ia datang kepada pembersih udara yang juga datang dengan humidifiers, ini menyerahkan semua kotak. Dalam erti kata lain, ia tidak hanya meningkatkan kualiti udara di rumah atau pejabat anda. Juga, ia secara berkesan boleh meningkatkan tahap kelembapan. Ini bermakna anda tidak lagi perlu mengalami masalah seperti kerengsaan kulit, kekeringan tekak dan lain-lain. Dengan humidifier generasi akan datang, semua isu ini akan benar-benar tidak wujud.


Adalah layak untuk menunjukkan bahawa peranti ini mempunyai kira-kira 4 peringkat penapisan. Ini adalah prefilter, karbon diaktifkan, penapis HEPA dan penapis ion cluster plasma. Plasmacluster tajam KC-850uh telah menonjol di kalangan peranti lain kerana penapis ion cluster plasma yang telah diuji untuk berkesan menghilangkan acuan, bakteria dan virus. Ini boleh menjadi bakteria epidermidis, staphylococcus, aspergillus niger acuan, penicillium, e-coli, dan virus MS2.


Berikut adalah beberapa ciri-fiturnya

• Penapis humidifiernya boleh dibasuh dan boleh bertahan sekitar 5 tahun

• Reservoir airnya adalah 0.96gallon

• Ia boleh meningkatkan tahap kelembapan anda kepada sekitar 40%

• Ia telah diuji dan diluluskan untuk selamat


Venta LW25 Airwasher.

Ini adalah satu lagi peranti 2-dalam-1 yang patut disebutkan di antara yang lain. Satu perkara mengenai produk ini ialah fungsi humidifiernya hebat. Perkara yang sama juga boleh dikatakan bagaimana ia menyucikan udara di ruang anda. Bercakap tentang keselesaan sejati, ini adalah satu peranti yang dapat membantu anda mengalami secara langsung. Ia datang dengan seorang Airwasher yang sangat kuat yang menjadikan semua proses ini berjalan kaki lengkap di taman. Ia mempunyai timbunan cakera yang cenderung berputar. Melalui ini, air akan membasuh pencemar seperti haiwan kesayangan, asap, debu, dan banyak lagi. Intinya adalah bahawa penyucian udara sangat berkesan.


Mungkin anda masih tidak faham bagaimana peranti ini berfungsi. Sebagai contoh, anda pasti tahu bahawa kebanyakan pembersih udara dan peranti humidifying menggunakan teknologi penapis HEPA untuk menghilangkan bahan pencemar di atas. Walau bagaimanapun, Airwasher Venta LW25 tidak menggunakan mana-mana penapis HEPA. Sebaliknya, jurugambarnya menjaga masalah sedemikian.


Sesetengah ciri peranti ini adalah

• Ia boleh melembapkan udara anda sehingga 60%

• Ia berfungsi dengan baik untuk ruang yang mengukur sehingga 400sqft

• Tahap bunyi yang minimum dan penggunaan kuasa

• Tiada penapis diperlukan dengan itu menjimatkan kos penggantian dan penyelenggaraan dalam jangka masa panjang


Dyson Pure Ph01.

Semua orang tahu bahawa ketika datang ke peranti pembersihan udara yang berfungsi, Dyson adalah salah satu syarikat terbaik. Walau bagaimanapun, sangat sedikit orang menyedari Dyson Ph01 tulen. Ini adalah peranti 2-dalam-1 revolusioner yang membantu memastikan udara anda akan disucikan dan lembap. Dengan 1-galon, ia mempunyai kuasa untuk menghidupkan udara anda sehingga sekurang-kurangnya 40%. Penapis 360-kacanya adalah salah satu yang terbaik dalam industri. Adakah anda tahu bahawa peranti ini mempunyai ciri lain yang berkuasa yang kebanyakan orang tidak sedar?

Inilah hakikat bahawa ia boleh digunakan sebagai peminat semasa musim panas. Ia pasti satuAir Purifier dengan Humidifierulasan yang positif dan menggalakkan. Ini menjadikannya peranti yang sempurna yang boleh digunakan untuk mana-mana musim tanpa batasan. Dengan kipas penyejuk yang canggih dan canggih, anda tidak lagi perlu berjuang dengan haba. Ini bermakna rumah anda tidak lagi akan menjadi pendek udara segar tanpa mengira musim. Berikut adalah beberapa ciri.


• tangki air satu galon boleh digunakan di kedua dapur, bilik, dan pejabat

• Pembersihan udara adalah sangat berkesan - prefilter, mengaktifkan penapis karbon dan penapis HEPA

• Ia telah dibina dengan bahan berkualiti tinggi

• Reka bentuk padat dan unggul


Olansi k08d.

Olansi K08D adalah peranti lain yang patut disebut di antara yang terbaik. Ini adalahAir Purifier dengan Humidifierulasan. Selain daripada memenuhi jangkaan dan keperluan pengguna akhir, ia telah terbukti menjadi salah satu peranti yang paling berpatutan di pasaran. Bayangkan menjimatkan banyak wang dan masih hidup dengan selesa. Sebagai contoh, ia dapat meningkatkan tahap kelembapan di sekitar rumah anda. Seperti akan membawa kepada kulit yang lembap, pernafasan mudah, dan penghapusan keletihan. Olansi K08D telah berjaya mendefinisikan semula apa yang harus dijangkakan daripada setiap peranti penulenan udara 2-dalam-1 moden dan humiding.


Ciri-ciri pembersih udara juga bernilai bercakap. Mereka boleh menyingkirkan asap kedua, VOC, bau, penguraian formaldehid, bakteria, virus dan banyak bahan pencemar lain. Peranti ini mempunyai cara memantau kualiti udara anda. Seperti mungkin melalui sensor yang dibina.


Beberapa ciri-cirinya ialah:

• Proses penapisan terdiri daripada penapis pemangkin sejuk, penapis antibakteria, penapis karbon diaktifkan Honeycomb, Penapis HEPA Kecekapan Tinggi

• Ia telah dibina dengan teknologi pelembapan ultrasonik volaviolet

• Penggunaan kuasa yang minimum dan penjanaan bunyi

• Ia menjana ion negatif

• Ia mempunyai papan pemuka yang dipimpin untuk memaparkan kualiti udara

Pengilang Pembersih Air Olansi China (61)

Kesimpulannya

Pilihan di atas adalah peranti terbaik yang boleh anda pilih dari ketika datang untuk membeli pembersih udara dengan ulasan humidifier yang positif. Mereka diuji dan terbukti menyampaikan seperti yang diharapkan. Oleh itu, anda akan mendapat nilai yang baik untuk wang dengan memilih mana-mana daripada mereka. Untuk lebih lanjut mengenaiPembersih udara mudah alih terbaik dengan rodadan ulasan humidifier untuk apartmen, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/what-is-the-best-large-room-home-air-purifier-in-canada-market-in-2021-and-2022.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen