Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Penggunaan pembersih udara cahaya bawah tanah komersial yang betul dengan penapis timbunan H14 di pejabat dan salun kuku

Penggunaan pembersih udara cahaya bawah tanah komersial yang betul dengan penapis timbunan H14 di pejabat dan salun kuku

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-09-17      Asal:https://www.olansichina.com/

Penggunaan pembersih udara cahaya bawah tanah komersial yang betul dengan penapis timbunan H14 di pejabat dan salun kuku

Penggunaan pembersih udara cahaya bawah tanah komersial yang betul dengan penapis timbunan H14 di pejabat dan salun kuku

Dunia telah berubah, dan terdapat banyak insiden kualiti udara yang buruk, yang menyebabkan populariti pembersih udara china.Banyakpengeluar pembersih udaraberusaha keras untuk memperkenalkan teknologi yang lebih baik di pasaran.Ini bertujuan untuk membersihkan udara dengan standard tertinggi.Walaupun pembersih udara UVC atau pembersih udara HEPA tidak dapat menggantikan pembersihan dan penghapusan biasa, ia dapat meningkatkan kualiti udara dengan sangat baik dan oleh itu tidak boleh diabaikan.


Untuk memastikan udara dalam rumah selamat bernafas, penting untuk membuka tingkap dari semasa ke semasa untuk memudahkan aliran udara, terutamanya ketika kualiti udara di luar rumah baik.Ini mengurangkan kepekatan bahan pencemar dan kuman penyebab penyakit di udara.Kualiti udara yang baik bermaksud kesihatan yang lebih baik.

Pengilang Pembersih Udara Olansi China (61)

Menggunakan perapi vs pembersih udara

Ketika berkaitan dengan pemurnian persekitaran dalaman, beberapa orang menggunakan penghawa dingin.Untuk hasil yang lebih baik, pembersih udara lebih disukai.Pembersih udara lebih senang dibandingkan.Apabila digunakan dengan cara yang betul, mudah membersihkan udara dalaman dan memastikan persekitaran dipenuhi dengan udara bersih dan sihat yang terbaik pada penghujung hari.


Pembersih biasa

Sebilangan besar pembersih udara di pasaran menggunakan penapis.ThePembersih udara HEPAmungkin yang paling biasa, dan mempunyai sejarah yang hebat dalam arena penyucian.Prinsip di sebalik jenis penapis ialah kipas digunakan untuk menarik udara, dan kemudian udara ditapis.Agar ini berfungsi, diameter mikroba mestilah lebih besar daripada bukaan penapis.Apabila keadaan ini berlaku, bahan pencemar berjaya disaring dan dihapuskan dari udara.


Ini bermaksud bahawa penapis HEPA tahap tinggi boleh mempunyai kapasiti yang lebih tinggi daripada penapisan.Namun, ini juga bermaksud bahawa akan ada lebih banyak daya tahan angin.Beberapa produk pembersih menggunakan penapis gred H13, dan produk tersebut telah disahkan mampu menyaring H1N1.Virus ini sama dengan coronavirus.Secara teorinya, penapis seperti ini dapat memberi kesan besar dalam menangani virus dan bakteria.


Mendapat keputusan terbaik

Setelah menemui yang sempurnapengeluar pembersih udaradan memilih produk yang tepat, inilah masanya untuk memikirkan bagaimana hasil terbaik dapat dicapai.Penting untuk meletakkan pembersih dengan cara yang betul.Masuk akal untuk memiliki alat di tengah-tengah bilik.Tidak digantung pada dinding.Ini kerana dengan demikian mengurangkan kesan penyucian.Ia membantu menjauhkan pembersih dari dinding untuk memastikan kelancaran udara dan keluar dari mesin.Hanya dengan cara inilah hasil terbaik dapat dicapai.


Pelembap cukup popular hari ini.Apabila anda memilih pembersih udara pembersih udara Komersial uv, anda tidak boleh meletakkannya dekat dengan pelembap atau bekas dengan cecair.Ini kerana wap dapat memasuki mesin dan mengakibatkan kerosakan.Kejutan elektrik juga kemungkinan.Mengetahui cara yang betul untuk menggunakan pembersih adalah satu-satunya cara untuk mencapai hasil yang hebat.Terdapat banyak pembekal pembersih udara hari ini.Ia membantu mengetahui lebih banyak mengenai pengeluar pembersih udara sebelum membuat pilihan.Mereka dapat memberi gambaran mengenai pembekal yang disahkan untuk produk mereka.Ini membantu seseorang mengelakkan penipu dan produk yang tidak berkualiti atau palsu.

Pengilang Pembersih Udara Olansi China (64)

Untuk lebih lanjut mengenai penggunaan cahaya uv komersial bawah tanah yang betulpembersih udara dengan penapis timbunan H14di pejabat dan salun kuku, anda boleh berkunjung ke Olansi China dihttps://www.olanside.comuntuk maklumat lebih lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen