Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Perkara yang perlu dilakukan untuk memastikan penulen udara HEPA China memainkan peranannya

Perkara yang perlu dilakukan untuk memastikan penulen udara HEPA China memainkan peranannya

Views:3     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-09      Asal:https://www.olansichina.com/

Perkara yang perlu dilakukan untuk memastikan penulen udara HEPA China memainkan peranannya

Perkara yang perlu dilakukan untuk memastikan penulen udara HEPA China memainkan peranannya

Olansi Air Purifiers.Direka untuk membunuh dan menapis bahan pencemar yang terdapat di udara dan meningkatkan kebersihan alam sekitar. Menggunakan pembersih udara dengan betul memastikan kehidupan dan perkhidmatan yang panjang di bahagian pembersih udara. Ia juga memastikan kesan pemurnian yang terbaik berkaitan dengan udara dalaman.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (67)

Terdapat perkara yang boleh dilakukan untuk memastikan bahawa pembersih udara China yang dibeli memainkan peranannya kepada had tertinggi.

1. Memahami pencemaran alam sekitar hadir

Adalah penting untuk membeli pembersih berdasarkan jenis pencemaran udara yang hadir. Sebagai contoh, PM2.5 Purifier, sebagai contoh, adalah pilihan yang baik apabila pencemaran persekitaran dalaman sangat serius. Ini membantu memastikan kesan terbaik dicapai. Apabila udara atmosfera adalah baik, pembersih udara mungkin tidak diperlukan dalam seketika. Kadang-kadang pembersih udara China boleh digunakan tangan dengan humidifiers untuk kesan terbaik.

2. Pembersihan dan penyelenggaraan

Adalah penting untuk mengekalkan dan membersihkan pembersih dalam masa yang baik. Ini boleh dilakukan dengan memasang pembersih penyerapan elektrostatik yang mempunyai cahaya isyarat pembersihan. Jika suis berjalan, ia merupakan petunjuk bahawa pengumpulan habuk penuh dan memerlukan pembersihan.

3. Kecekapan tinggi

Ia sentiasa dianjurkan anda memilihHepa Air Purifiers.yang mempunyai fungsi penapisan yang cekap. Apabila China Air Purifier mempunyai penunjuk, ia berfungsi dengan lebih baik. Memeriksa penunjuk gantian membolehkan seseorang mengetahui apabila penapis perlu diganti atau dibersihkan. Apabila pembersih udara olansi tidak mempunyai penunjuk, mesin boleh dihidupkan untuk mengendalikan pencemaran elemen yang dipersoalkan.


Kesan pembersihan pembersih udara adalah sesuatu yang perlu dipertimbangkan. Adalah penting untuk mengetahui jenis kesan pembersihan udara yang mempunyai pembersih udara. Apabila kesan pemurnian dikurangkan dengan ketara atau bau aneh yang dikeluarkan apabila pembersih dihidupkan, penapis harus dibersihkan atau diganti.

1. Keselamatan.

Ini adalah satu lagi perkara yang penting untuk dipertimbangkan. Apabila menggunakan pembersih penyerapan elektrostatik, hubungan langsung harus dielakkan, terutamanya dengan kanak-kanak. Ini kerana ia mempunyai voltan tinggi, dan mengelakkan hubungan akan menghalang kejutan. Penapis kecekapan tinggi dan penapis karbon diaktifkan perlu jauh dari sumber api yang mungkin. Ini membantu mencegah kebakaran.

2. Lokasi

Adalah penting untuk pembersih udara rumah yang akan terletak di tempat yang betul. Ia tidak sepatutnya menentang perabot atau dinding. Jika boleh, pembersih udara ion negatif harus berada di tengah-tengah rumah. Ia boleh diletakkan jarak satu meter dari dinding. Pembersih udara tidak boleh dekat dengan tubuh manusia. Ini kerana ia mengandungi gas berbahaya di sekelilingnya. Sekiranya pembersih adalah merokok merokok, ia boleh diletakkan di dalam kawasan perokok.

3. Elakkan bilik pengudaraan

Ia tidak sesuai untuk menggunakannyapembersih udara rumah.di dalam bilik dengan tingkap terbuka atau tujuan pengudaraan. Sekiranya tingkap dibuka untuk pengudaraan, pencemaran luar perlu dipertimbangkan.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (61)

Olansi Air Purifiers boleh melayani semua tujuan yang mereka maksudkan dan memberi udara yang bersih.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen