Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Petua dan perangkap untuk diingat apabila membeli China HEPA Air Purifiers

Petua dan perangkap untuk diingat apabila membeli China HEPA Air Purifiers

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-02      Asal:https://www.olansichina.com/

Petua dan perangkap untuk diingat apabila membeli China HEPA Air Purifiers

Petua dan perangkap untuk diingat apabila membeli China HEPA Air Purifiers

Idea membeli aChina Air Purifier.bukanlah orang yang banyak orang mengambil rela. Ini kerana terdapat begitu banyak idea dan isu yang dibawa ke cahaya selama ini. Walaupun dengan banyak kesalahpahaman yang mengelilingi penggunaan pembersih udara, masih terdapat beberapa operasi yang cukup baik yang terdapat di pasaran yang cenderung berfungsi dengan baik. Pembersih udara Olansi adalah beberapa pembersih udara terbaik China yang boleh mendapatkan di pasaran. Jenama ini adalah yang sangat dihormati dan boleh mengubah persekitaran di rumah secara positif.

Pembekal Pembersih Air Olansi (16)

Perangkap

Pembersih udara HEPA mempunyai teknologi penapis tertinggi dari segi piawaian. Penapis tradisional dalam kategori ini mempunyai berjuta-juta gentian yang boleh menangkap sekitar 99.7 bahan pencemar di udara. Ini terutamanya yang terdapat sekitar 0.3 mikron dan ke atas. Kadar penapisan ini agak tinggi dan boleh dicapai apabila penapis asal digunakan.


Apabila memilih penapis HEPA, pastikan ia tidak ditunjukkan sebagai teknologi HEPA asas atau penapis seperti HEPA. Pilih pembersih yang menggunakan penapis sebenar untuk tahap pemurnian yang terbaik.


Apabila memilih UVC Air Purifiers atauPM2.5 Air Purifiers., Sesetengah pengeluar mendakwa mereka adalah penyelenggaraan yang rendah. Terdapat tuntutan yang sebaik sahaja pembelian telah dibuat, seseorang tidak perlu membelanjakan apa-apa lagi untuk pembersih untuk bekerja seperti yang sepatutnya. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa banyak pembersih memerlukan perubahan penapis yang kerap. Rata-rata, majoriti penapis mungkin perlu diubah selepas enam bulan. Dengan tidak membeli pengganti, pembersih udara tidak akan berfungsi seperti yang sepatutnya. Mendapatkan pembersih udara desktop membantu menentukan berapa lama penapis boleh tinggal tanpa diubah.


Perkara lain yang perlu diperhatikan adalah tuntutan bahawa kebanyakan pengeluar boleh membuat tanpa perlu membuat spesifikasi. Mereka mungkin mendakwa bahawa UVC atau pembersih udara ion negatif boleh melakukan beberapa perkara tetapi mungkin gagal memberi spesifik. Mungkin ada tuntutan bahawa pembersih boleh mengendalikan sebuah bilik besar tanpa menyatakan betapa besar bilik yang sepatutnya. Sesetengah akan mendakwa bahawa pembersih udara HEPA adalah penggunaan yang rendah tanpa menyatakan dengan tepat berapa rendah. Pengilang terbaik sepatutnya memberikan watt tertentu penggunaan. Pengeluar pembersih udara olansi memastikan semua butiran tersedia untuk pelanggan.


Petua

Apabila membeli pembersih udara olansi, ia membantu melihat pensijilan dan penghargaan yang diberikan oleh organisasi yang berakreditasi yang berbeza. Jika seseorang memerlukan pembersih udara yang cekap tenaga, adalah bijak untuk mencari satu dengan penarafan sedemikian. Penarafan ini boleh menjadi hebat untuk menentukan berapa cepat mesin berfungsi dan seberapa berkesannya. Ini boleh membantu seseorang menentukan bagaimana udara cepat dalam bilik boleh dibersihkan. Cadangan dan akreditasi rasmi boleh memberitahu pembeli banyak tentang pembersih udara Olansi.

Pembekal Pembersih Air Olansi (1)

Perkara lain untuk memeriksa apabila mendapatUVC Air Purifiers.Dan unit lain adalah jaminan unit. Waranti adalah penting kerana mereka memberi perlindungan terhadap kerosakan semasa hidupnya. Dengan memilih pembersih yang baik, anda dijamin hasil yang hebat. Pembersih udara olansi adalah yang terbaik di pasaran, dan terdapat pelbagai produk pembaikan rumah untuk dipilih dari. Untuk lebih lanjut mengenai Olansi Air Purifier, anda boleh membayar lawatan kehttps://www.olansiar.com.Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen